Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +11 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 28. marts
Ginta, Gunda, Gunta

Piektdien uz Tokijas olimpiskajām spēlēm dodas pirmie Latvijas sportisti

Piektdien lidojuma reisā uz Tokiju sēdīsies Latvijas delegācijā iekļautā 3x3 basketbola komanda, pludmales volejbolisti, kā arī vienīgā šaušanas sporta pārstāve Agate Rašmane, aģentūru LETA informē Latvijas Olimpiskās komitejas (LOK) mārketinga dienesta vadītāja Dace Gulbe.

6.jūlijā uz Tokiju devās trīs LOK amatpersonas - delegācijas vadītāja vietnieki Raitis Keselis un Andris Lupiks, kā arī delegācijas galvenā ārste un LOV vadītāja Līga Cīrule, kuri devās apskatīt olimpisko ciematu un visu teritoriju. Ceturtdien uz Japānas galvaspilsētu izlidos visi fizioterapeiti, divi sporta ārsti, LOK prezidents Žoržs Tikmers un ģenerālsekretārs Kārlis Lejnieks.

Tikmēr piektdien reisā uz Tokiju sēdīsies olimpisko spēļu debitanti Agnis Čavars, Nauris Miezis, Kārlis Pauls Lasmanis, Edgars Krūmiņš, kā arī treneri Raimonds Feldmanis un Dāvis Feikners (visi - 3x3 basketbols). Tāpat kā pirmie uz Tokiju dosies pludmales volejbolisti Edgars Točs/Mārtiņš Pļaviņš un treneris Genādijs Samoilovs un arī Eiropas čempiones Tīna Laura Graudiņa/Anastasija Kravčenoka. Viņām līdzi uz Tokiju dosies arī treneris Gustavo da Silva Roša.

Piektdien uz Tokiju izlidos arī vienīgā Latvijas pārstāve šaušanas sportā Agate Rašmane un viņas treneris Vilnis Celmiņš.

Lidojums uz Tokiju sportistiem paredzēts plkst.16.35. 

18.jūlijā plkst.14.20 uz Tokiju dosies peldētāja Ieva Maļuka, Daniils Bobrovs un treneri Jūlija Kuzmina, Germans Jakubovskis, riteņbraukšanas treneris Toms Flaksis, kā arī Latvijas sieviešu tenisa pirmā rakete Aļona Ostapenko un viņas mamma Jeļena.

Nākošā sportistu izlidošana uz Tokiju plānota 21.jūlijā.

Olimpiskās spēles Tokijā plānotas no 23.jūlija līdz 8.augustam.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Sācies Olimpiskais mēnesis 2024

Ir sācies Olimpiskais mēnesis 2024, kas norisināsies līdz 26. aprīlim un noslēgsies ar Olimpiskās dienas Vislatvijas kopīgo vingrojumu. Šogad dalībai Olimpiskajā dienā saņemti pieteikumi no 41 pašvald...

Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi