Laika ziņas
Šodien
Migla
Sestdiena, 18. maijs
Inese, Inesis, Ēriks

Piešķir līdzekļus septiņu hokeja laukumu labiekārtošanai reģionos

LTV Tautas sports un A/S Aldaris rīkotās akcijas Iekārto savu hokeja laukumu ietvaros ir izvēlēti 7 labākie projekti, kas saņems finansiālu atbalstu atklāto hokeja laukumu labiekārtošanai. Kopējais atbalsta apjoms ir 10 000 EUR.Kopā akcijas ietvaros tika saņemti 56 projekta pieteikumi no visas Latvijas.

Atbalsts tika meklēts gan pilnīgi jaunu hokeja laukumu izbūvei, gan arī esošo projektu uzlabošanai un pilnveidei. Visbiežāk pieteikumos finansējums prasīts āra hokeja laukumu apmalēm un apgaismojumam.Žūrija, kuras sastāvā bija a/s Aldaris un LTV Tautas sporta pārstāvji, kā arī sporta eksperti – Zintis Ekmanis un amatieru hokeja entuziasts Toms Sproģis, projektus vērtēja, ņemot vērā tā mērķus, stadiju, apraksta detalizāciju, pievienotās rekomendācijas, tāmes detalizāciju un arī ģeogrāfisko izvietojumu, lai atbalstītie projekti iekļautu iespējami daudz potenciālo hokeja spēlētāju, kā arī attīstītu amatieru sportu mazāk apdzīvotos Latvijas reģionos.Finansējums tika piešķirts šādiem projektiem:

  •     Hokeja laukuma atjaunošana Viesītē – apgaismojuma stabu iegāde un uzstādīšana;
  •     Hokeja laukuma labiekārtošana Drustos – apgaismojuma laternu iegāde un uzstādīšana;
  •     Hokeja laukuma labiekārtošana Vijciema pagastā – apgaismes stabu un kabeļu iegāde un uzstādīšana;
  •     Atklātā hokeja laukuma izveide Lapmežciemā;
  •     Hokeja laukuma labiekārtošana Madonā - aizsargtīkla iegāde un uzstādīšana;
  •     Hokeja laukuma labiekārtošana Piltenē - aizsargtīkla iegāde un uzstādīšana;
  •     Atklātā hokeja laukuma ierīkošana Ļaudonā.
„Ir prieks, ka varam reāli atbalstīt lielākos Latvijas hokeja entuziastus-amatierus, kas nereti tikai pašu spēkiem vien ir izveidojuši āra hokeja laukumus. Taču ir skaidrs, ka no plika entuziasma labs apgaismojums vai drošas laukuma apmales neradīsies, tādēļ sakām paldies a/s Aldarim par iniciatīvu un finansiālo atbalstu šo ieceru realizēšanā,” saka LTV Sporta redakcijas vadītājs Andris Ušackis.

 Aldara komunikāciju direktore Laura Krastiņa: „Esam ļoti priecīgi par lielo hokeja draugu atsaucību un interesi. Lai arī visi 56 projekti būtu pelnījuši atbalstu, tomēr mēs kopīgi ar ekspertiem izvēlējāmies septiņus, mūsuprāt, labākos. Šī akcija pierāda, ka hokejs tiešām ir tautas sports numur viens un ir pelnījis lielāku atbalstu gan no valsts un pašvaldību puses, gan arī no privātiem uzņēmumiem.”

 Visi iesniegtie projekti tiks publicēti www.ltvsports.lv, tiks aicināti arī citi iespējamie atbalstītāji, lai sniegtu palīdzīgu roku laukumu izveidē visā Latvijā.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Vītoliņš: Mums vairs nav ko zaudēt

Latvijas hokeja izlases noskaņojums pirms spēles ar Zviedrijas komandu ir kaujiniecisks, piektdien pēc treniņa sarunā ar žurnālistiem sacīja komandas galvenais treneris Harijs Vītoliņš.

Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi