Laika ziņas
Šodien
Migla
Sestdiena, 18. maijs
Inese, Inesis, Ēriks

Piešķir papildus 82 tūkstošus latu Latvijas III olimpiādes rīkošanai

Otrdien, 29.maijā, Ministru kabinets  piešķīra papildu finansējumu 82 318 latu apjomā valsts nozīmes sporta sacensību – Latvijas III olimpiādes – rīkošanai, portālu Diena.lv informēja Izglītības un zinātnes ministrija.

Līdzekļi ir piešķirti sporta bāzu labiekārtošanai un nepieciešamā aprīkojuma iegādei, tās pēc olimpiādes tiks izmantotas skolu mācību darbā, augstas klases sportistu sagatavošanā un starptautisku sporta sacensību organizēšanā.

No piešķirtā finansējuma 79 318 lati paredzēti Liepājas pilsētas pašvaldībai. Līdzekļi piešķirti, lai nodrošinātu šoziem laika apstākļu dēļ bojāto apgaismojuma stabu rekonstrukciju Liepājas pilsētas stadionā Daugava, kā arī informatīvā tablo un starta paaugstinājuma platformas un starta-finiša iekārtas iegādi Liepājas Olimpiskā centra peldbaseinā. Līdzekļu nepietiekamība plānotā aprīkojuma iegādei Liepājas Olimpiskajam centram radusies A/S Latvijas Krājbanka finanšu krīzes nodarīto zaudējumu dēļ. 

Ventspils pilsētas pašvaldībai paredzēti 3000 latu jaunas BMX starta palaišanas iekārtas iegādei Olimpiskā centra Ventspils Piedzīvojumu parka BMX trasē.

Latvijas III olimpiāde norisināsies no šā gada 6.jūlija līdz 8.jūlijam. Tiesības rīkot šo pasākumu Latvijas Olimpiskā komiteja 2011.gada 21.septembra Izpildkomitejas sēdē piešķīra Liepājas pilsētas pašvaldībai. Sporta sacensības dažādos sporta veidos norisināsies arī Ventspilī, Jūrmalā, Rīgā, Limbažos, Aizputē, Grobiņā un Usmā.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Vītoliņš: Mums vairs nav ko zaudēt

Latvijas hokeja izlases noskaņojums pirms spēles ar Zviedrijas komandu ir kaujiniecisks, piektdien pēc treniņa sarunā ar žurnālistiem sacīja komandas galvenais treneris Harijs Vītoliņš.

Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi