Laika ziņas
Šodien
Viegls lietus
Rīgā +8 °C
Viegls lietus
Piektdiena, 29. marts
Agija, Aldonis

Plivdam kārtējā uzvara spēkavīru čempionātā

Sestdien, 29. jūlijā, Lielvārdē norisinājās Betsafe Latvijas Spēkavīru čempionāta 4.posms, kurā kārtējo reizi uzvaru svinēja Artis Plivda. Otrajā vietā ierindojās Edgars Andersons, bet trešais labākais rezultāts Oskaram Martužanam. Tieši Andersons un karstais laiks bija Plivdas lielākie konkurenti, tomēr, neskatoties uz to, preilēnietis svinēja savu trešo uzvaru pēc kārtas.

Sacensību ceturtajā posmā kopumā piedalījās astoņi atlēti Aivars Šmaukstelis, Otomārs Skreija, Māris Krievelis, Raivis Mundiciems, Artis Plivda, Edgars Andersons un Oskars Martužans.

Betsafe Latvijas Spēkavīru čempionāta ceturtais posms sākās ar Husqvarna baļķa celšanu, kurā vienlīdz labus rezultātus uzrādīja iepriekšējo divu sacensību uzvarētājs, Plivda un Andersons, paceļot to deviņas reizes. Savukārt trešajā vietā ar astoņām paceltām reizēm palika Šmaukstelis.

Kā otrais vingrinājums sekoja Labietis mašīnas celšana, kurā savu spēku un varēšanu, spītējot karstumam, demonstrēja Andersons, paceļot to 14 reizes. Ar 13 paceltām reizēm viņam piekāpās Plivda, bet trešais labākais rezultāts Martužanam (12).

Ferratum Bank ķerras stumšanā labākais atkal Andersons, 25 metru garo distanci ar 800 kilogramus smago ķerru mērojot 7,50 sekundēs. Sudraba godalga ar 8,16 sekundēm Šmaukstelim, bet trešajā vietā Plivda (8,59 sekundēs).

RERE grupas nēšos kārtējo uzvaru ar lielisku rezultātu 19,13 sekundēm svinēja Andersons. Apmēram par četrām sekundēm viņam zaudēja Plivda (23,34 sekundes), savukārt labāko trijnieku noslēdza Martužans (24,25 sekundes).

Pirmspēdējā vingrinājumā Darba drošības centra pulkstenis līdera lomas mainījās. Pirmajā vietā ar 600 grādiem jeb gandrīz diviem pilniem apļiem Plivda. Ar nedaudz kā vairāk pieveiktu pusotru apli (560 grādiem) otrais Šmaukstelis, bet trešais labākais rezultāts Skreijam (500 grādi).

Pēdējā vingrinājumā Betsafe Atlanta akmeņi pirmais atkal Plivda, paceļot visus sešus akmeņus 67,49 sekundēs. Otrajā vietā ar pieciem paceltiem akmeņiem 31,22 sekundēs Martužans, savukārt trešā vietā ar četriem paceltiem akmeņiem 35,79 sekundēs Šmaukstelis.

Pēc visu vingrinājumu rezultātu apkopošanas, pirmo vietu sīvā cīņā atkārtoti izcīnīja Plivda. Otrajā vietā Andersons, bet trešais Martužans. 

Pirmajā Betsafe Latvijas Spēkavīru čempionāta posmā uzvaru svinēja aizvadītā gada Latvijas spēcīgākā vīra titula ieguvējs Šmaukstelis, savukārt otrajā un trešajā posmā Plivda.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi