Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +1 °C
Daļēji saulains
Piektdiena, 19. aprīlis
Vēsma, Fanija

Policijas video: Golferis Vudss skaita alfabētu un mēģina taisni noiet pa līniju

ASV Floridas štata policija izplatījusi video, kas uzņemts, aizturot pie stūres aizmigušo golfa leģendu Taigeru Vudsu. Likumsargi likuši viņam ar acīm sekot kabatas lukturīša gaismai, skaitīt alfabētu un taisni noiet pa ceļu marķējuma līniju. Lai gan vēlāk kļuva zināms, ka viņš tiešām nav lietojis alkoholu, viņa reakcija aizturēšanas brīdī nudien bija visai palēlināta.

Vudss tika aizturēts pirmdien ap plkst.3 naktī, bet dažas stundas vēlāk atbrīvots. Vēlāk sportists izplatītajā paziņojumā atzina, ka viņa dīvaino izturēšanos un aizmigšanu pie stūres izraisījuši medikamenti, kurus viņš lieto pēc muguras operācijas.

Otrdien vietējā policija apstiprināja, ka slavenā golfera organismā nav konstatēts alkohols, taču analīzes uzrādījušas četru medikamentu pēdas, tostarp preparātu Vicodin, kura indikācijas var izsaukt tā lietotāja palēlinātu reakciju, tāpēc šo medikamentu neiesaka lietot pirms sēšanās pie stūres.

Policija ziņo, ka Vudss pie stūres bija iemidzis, taču mašīna stāvējusi ceļa malā. Pēc tam, kad policija viņu pamodinājusi, viņš bijis ļoti miegains, ar grūtībām spējot atbildēt uz jautājumiem.

Top komentāri

vēl
v
Vesela armija maitu mušu mēģina dzīvot uz džeka miljoniem, ka nesanāk kā Džeksonam! Ārsti un advokāti izskatās pūlās vaiga sviedros...
trusis nejaukais
t
Diena, nopietni? Varbūt sākam rakstīt par Kardašienes ikdienas gaitām, par nolupušām nagu lakām būtu īpaši svarīgas ziņas..
Skatīt visus komentārus

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi