Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +1 °C
Apmācies
Piektdiena, 19. aprīlis
Vēsma, Fanija

Portāls: Brieža un Usika cīņa 27.janvārī notiks Rīgā

Maira Brieža un ukraiņa Oleksandra Usika pasaules boksa supersērijas pirmā smagā svara pusfināla cīņa 27.janvārī notikšot Rīgā, vēsta portāls boxingnews24.com.

Sacensību organizatori šīs cīņas norises vietu un datumu sola paziņot šonedēļ, kamēr Brieža komanda pagaidām nekomentē šīs ziņas, norādot, ka to līdz oficiālam paziņojumam nemaz nevar darīt.

To, ka cīņa varētu notikt 27.janvārī, boxingnews24.com vēstīja jau pagājušajā nedēļā, tad gan neminot norises vietu.

Aģentūras LETA rīcībā esošā informācija liecināja, ka vismaz sākotnēji šajā datumā nebija rezervēta Arēna Rīga. Tiesa, publiski pieejamais kalendārs sniedz informāciju, ka arī šajā datumā Arēna Rīga ir pieejama.

"Aizkavēšanās par dueļa norises laiku un vietu nav saistīta ar to, ka abas puses nevar vienoties, Tas ir tehnisks process, kamēr viss tiks saskaņots," iepriekš aģentūrai LETA norādīja Brieža pārstāvis Raimonds Zeps.

Iepriekš izskanēja informācija, ka Brieža un Usika cīņa varētu notikt kā Latvijā, tā Ukrainā, kā iespējamu vietu minot arī ASV pilsētu Čikāgu, taču vēl novembra sākumā supersērijas organizators Kalle Zauerlands intervijā aģentūrai LETA norādīja, ka ASV variants ir maz ticams.

Jau vēstīts, ka Briedis septembrī supersērijas ceturtdaļfinālā pēc punktiem pieveica Maiku Peresu no Kubas, aizstāvot Pasaules Boksa padomes (WBC) čempiona jostu. Tikmēr Usiks savā ceturtdaļfinālā pārspēja vācieti Marko Huku.

Brieža un Usika cīņā uz likmes būs ne tikai WBC, bet arī Usikam piederošā Pasaules Boksa organizācijas (WBO) josta, savukārt sacensību čempions kļūs par visu četru prestižāko jostu īpašnieku.

Tikmēr otrā pusfinālā kubietis Juniers Dortikoss tiksies ar krievu Muratu Gasijevu.

Dortikoss ceturtdaļfinālā pārspēja krievu Dmitriju Kudrjašovu, savukārt Starptautiskās Boksa federācijas (IBF) čempions Murats Gasijevs no Krievijas uzveica poli Kšištofu Vlodarčiku.

Ja abu pusfinālu norises vietas vēl nav zināmas, tad jau tagad zināms, ka fināls nākamā gada maijā risināsies Saūda Arābijas pilsētā Džidā.

Supersērijas čempions ne tikai iegūs Muhameda Ali vārdā nosauktu balvu, bet arī kļūs par visu četru prestižāko pasaules čempiona jostu īpašnieku.

Top komentāri

Majors Alnis
M
Usiks dabūs pa buziku no Brieža.
Skatīt visus komentārus

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi