Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +17 °C
Skaidrs
Sestdiena, 27. aprīlis
Tāle, Raimonda, Raina, Klementīne

Razma PČ šautriņu mešanā sasniedz trešo kārtu

Latvijas pārstāvis Madars Razma ceturtdien Londonā Profesionālās šautriņu korporācijas (PDC) rīkoto pasaules čempionātu šautriņu mešanā sāka ar uzvaru un trešās kārtas cīņā tiksies ar pasaules čempionu Maiklu Smitu.

Razma, kurš PDC rangā ieņem 32.vietu un ar šādu numuru ir izsēts arī 2024.gada čempionātā, otrās kārtas cīņā līdz trīs uzvarētiem setiem ar 3-1 pārspēja Beļģijas sportistu Maiku de Dekeru, sasniedzot trešo kārtu pirmo reizi karjerā. 

Pirmajā setā latvietis uzvarēja trīs legos pēc kārtas, tiekot pie droša panākuma, bet otrajā setā Razma atspēlējās no 0-2, taču piektajā legā pārāks bija beļģis, izlīdzinot rezultātu setos 1-1.

Tikmēr trešā seta pirmajā legā panākumu guva Razma, uz ko beļģis atbildēja ar diviem uzvarētiem legiem, pārņemot vadību ar 2-1, taču Latvijas sportists uzvarēja nākamajos divos legos, tiekot pie panākuma trešajā setā.

Ceturtā seta ievadā Razma uzvarēja divos legos pēc kārtas, kamēr beļģis bija pārāks nākamajos divos, izlīdzinot rezultātu 2-2. Piektajā legā latvietim izdevās tikt pie panākuma, nokārtojot uzvaru visā mačā.

Razma trešajā kārtā tiksies ar sacensību pirmo numuru un pasaules ranga līderi angli Smitu, kurš ir arī pašreizējais pasaules čempions.

Kamēr Latvijas pārstāvis pirmajā kārtā bija brīvs, beļģis PDC rangā ierindojas 37.pozīcijā un pirmās kārtas cīņā ar 3-0 pārspēja Vācijas pārstāvi ar horvātu saknēm Dragutinu Horvatu.

Pērn latvietis pasaules čempionātā sasniedza otro kārtu, kurā ar 1-3 piekāpās divkārtējam pasaules čempionam no Skotijas Gerijam Andersonam.

Meistarsacīkstes "Alexandra Palace" Londonā norisināsies no 15.decembra līdz 3.janvārim, arī šogad šautriņu metējiem cīnoties par 2,5 miljonus Lielbritānijas mārciņu lielu balvu fondu.

Razmam pasaules čempionātos divreiz ir izdevies sasniegt otro kārtu, bet divreiz viņš ir piedzīvojis zaudējumu pirmajā kārtā.

 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Balcers: NHL no tevis rezultātu prasa katru dienu

Nacionālā hokeja līga ir bizness, tur no spēlētājiem rezultātu prasa katru dienu. Ja sanāk garāki tukšie posmi, uzreiz notiek rūpīga analīze, plašā intervijā Sporta Avīzes aprīļa numurā pastāstīja L...

Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi