Laika ziņas
Šodien
Viegls lietus
Rīgā +6 °C
Viegls lietus
Ceturtdiena, 25. aprīlis
Līksma, Bārbala

Rehabilitācijas centra Jaunķemeri unikālajā laukumā notiks starptautisks pludmales sēdvolejbola turnīrs

Jau šīs nedēļas nogalē, 21.-22. jūlijā, Kūrorta Rehabilitācijas centra Jaunķemeri unikālajā sēdvolejbola sporta laukumā notiks meistarsacīkstes pludmales sēdvolejbolā KRC JAUNĶEMERI Sitting Beach volleyball Cup 2018, kurā piedalīsies ap 30 sportistu no Latvijas, Lietuvas, Krievijas un Baltkrievijas, vēsta rīkotāji.

Turnīra sākums ir sestdien, 21. jūlijā, plkst. 9. Ieeja bez maksas.

“Tradīcijas ir jāturpina un šī ir burvīga, motivējoša un iedvesmojoša tradīcija, kuru es aicinātu apmeklēt ikvienu, kaut uz mirkli. Sēdvolejbola sportisti ir paraugs cīņassparam, dzīvespriekam un azartam. Šie cilvēki mums parāda, ka sasniegumi ir iespējami, neskatoties uz dažādiem dzīves pārbaudījumiem un veselības problēmām!” gaidāmo notikumu komentē Kūrorta Rehabilitācijas centra Jaunķemeri valdes priekšsēdētāja Elīna Malkiela.

KRC Jaunķemeri sēdvolejbola un ratiņbasketbola laukumi tika atklāti 2016.gadā vasarā. Laukums tapis gada laikā par KRC Jaunķemeri līdzekļiem sadarbībā ar Latvijas Paralimpisko komiteju. Laukums ir speciāli piemērots un aprīkots paralimpiskā sporta veida - sēdvolejbola – spēļu un treniņu organizācijai. Tas ir aprīkots ar tribīnēm un atbilst sacensību norises standartiem. Šī treniņu bāze pieejama gan profesionālā sporta pārstāvjiem, gan plašākai publikai.

“Latvijas Paralimpiskā komiteja un Latvijas Sēdvolejbola asociācijā ir pateicīga Rehabilitācijas centra Jaunķemeri ģenerāldirektoram Mihailam Malkielam, kā arī valdes priekšsēdētājai Elīnai Malkielai par to, ka tika sadzirdēts lūgums par sporta zonas izveidi atbilstoši Latvijas Paralimpiskās komitejas vajadzībām, kā rezultātā mums ir iespēja jau vairāku gadu garumā vasaras vidū pulcēties rehabilitācijas centrā uz kopīgu turnīru. Sēdvolejbols ir komandas sporta veids, ko Latvijā spēlē jau 23 gadus, un mēs joprojām esam gatavi pieņemt jaunus spēlētājus un aicinām bērnus un jauniešus ar invaliditāti iesaistīties. Sports ir ne tikai fiziskas aktivitātes, bet arī dzīves stils, kas nodrošina labu dzīves kvalitāti, ” pauž Latvijas Paralimpiskās komitejas prezidente Daiga Dadzīte.

Sēdvolejbols ir viens no populārākajiem Paralimpiskajiem sporta veidiem pasaulē. Šāda sporta spēle radās rehabilitācijas procesā pacientiem ar funkcionāliem traucējumiem, un tādēļ tas veicina cilvēku ar invaliditāti iekļaušanos sabiedrībā un sportā. 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi