Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +8 °C
Daļēji apmācies
Ceturtdiena, 9. maijs
Klāvs, Einārs, Ervīns

Samoilovs/Šmēdiņš sasniedz Stavengeras Grand Slam turnīra astotdaļfinālu

Šīgada Eiropas otrais spēcīgākais pludmales volejbola pāris Aleksandrs Samoilovs un Jānis Šmēdiņš sestdien sasniedza Norvēģijā notiekošā Stavengeras Grand Slam sērijas posma astotdaļfinālu.

Izslēgšanas spēļu pirmajā kārtā ar trešo numuru izliktie Samoilovs/Šmēdiņš ar rezultātu 2-0 (21:12, 21:15) pārliecinoši apspēlēja Bartošu Losjaku un Pjotru Kantoru no Polijas, kuri izlikti ar 25.numuru.

Astotdaļfinālā Latvijas labākajam pludmales volejbola pārim vēlāk sestdien vajadzēs spēkoties pret Pavlo Erreru un Adrianu Gaviru no Spānijas, kuriem ticis 12.numurs.

Jau vēstīts, ka Samoilovs/Šmēdiņš C apakšgrupā trīs mačos tika pie divām uzvarām, kas ļāva kopvērtējumā ieņemt otro vietu un iekļūt izslēgšanas spēlēs.

Izslēgšanas spēļu sacensības sestdien uzsāk arī otrs Latvijas duets šajā Grand Slam posmā Mārtiņš Pļaviņš un Aleksandrs Solovejs, kuri izlikti ar 28.numuru. Pirmajā kārtā šī posma kvalifikācijas turnīru pārvarējušais Latvijas pāris tiekas ar vāciešiem Kaju Matisiku un Jonatanu Erdmanu, kuri izlikti ar septīto numuru.

Pļaviņš/Solovejs iepriekš E apakšgrupas turnīrā tika pie viena panākuma trīs spēlēs un izslēgšanas turnīram kvalificējās kā trešie no savas grupas.

Kā ziņots, Pļaviņš/Solovejs iepriekš izcīnīja divas uzvaras šī turnīra kvalifikācijas sacensībās, bet jau pirmajā to kārtā zaudējumu cieta Ruslans Sorokins un Edvarts Buivids.

Stavengerā notiek ceturtais Grand Slam kategorijas turnīrs šosezon. Aprīļa un maija mijā notikušajās sacensībās Šanhajā Samoilovs un J.Šmēdiņš piedzīvoja neveiksmi finālā, bet iepriekšējās nedēļās Maskavā un Berlīnē viņi cieta neveiksmes ceturtdaļfinālā.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Šilovs: Nevarēju pievilt komandas biedrus

Latvijas vārtsargs Artūrs Šilovs, aizvadot ceturto spēli Nacionālās hokeja līgas (NHL) Stenlija kausa izcīņā, centies parādīt savu labāko sniegumu, lai nepieviltu komandas biedrus, sarunā ar Zie...

Bronzas kodols saglabāts

Latvijas hokeja valstsvienībā būs pārbaudītas vērtības un septiņi jaunpienācēji.

Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi