Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +8 °C
Skaidrs
Svētdiena, 5. maijs
Ģederts, Ģirts

Šautriņu metējs Razma triumfē Latvia Open 2014 pāru sacensībās

No 7. līdz 9. novembrim Rīgā, Maritim Park Hotel Riga telpās norisinājās šīs sezonas lielākais šautriņu mešanas festivāls Baltijas valstīs LATVIA OPEN 2014, kurās kopumā startēja vairāk nekā 230 dalībnieku no 18 valstīm, vēsta Latvijas Darts organizācija. No Latvijas sportistiem augstvērtīgākos rezultātus uzrādīja valsts vadošais šautriņu metējs Madars Razma.

Šautriņu mešanas festivāls Latvijā sākās ar pielozēto pāru turnīru piektdienas vakarā, kurā, piedaloties 56 pāriem, par uzvarētājiem kļuva lietuvietis Ugnius Jankūnas ar zviedru Johanu Rosanderu, kuri spraigā finālspēlē ar rezultātu 4:3 pārspēja Andresu Sepu no Igaunijas un Asko Niskalu no Somijas.

Sestdien, kad norisinājās turnīra galvenie notikumi un tika izcīnīti pasaules reitinga punkti, kopumā startēja 15 jaunieši, 49 dāmas un 168 kungi. Jauniešu konkurencē triumfēja jau pieminētais lietuvietis Ugnius Jankūnas, kurš finālā negaidīti pārliecinoši ar rezultātu 4:0 pārspēja jauniešu turnīra galveno favorītu Džeimiju van Bauvelu no Nīderlandes, savukārt 3. vietas izcīnīja Lena Edge no Vācijas un pašmāju jaunais talants Rihards Slišāns no Vecumniekiem. Dāmu konkurencē par šī gada Latvia Open čempioni kļuva Nīderlandes šautriņu metēja Daniele Ijpelāra, kura spraigā finālā ar rezultātu 5:4 uzvarēja Lumi Silvanu no Somijas. Arī 3. vietas dāmu konkurencē izcīnīja Somijas sportistes – Mareta Līri un Kaisu Rekinena.

No Latvijas šautriņu metējām visaugstāk aizcīnījās rīdziniece Sarmīte Lavrentjeva, kura ierindojās 9. vietā. Nedaudz negaidīti noslēdzās kungu individuālās sacensības, jo par čempionu kļuva maz zināmais Deniss Harbors no Anglijas, kurš finālā ar rezultātu 6:3 uzveica lietuvieti Arūnu Čipli. 3. vietas Latvijā izcīnīja Darius Labanauskas no Lietuvas un Marks Osterhuis no Nīderlandes, savukārt starp Latvijas šautriņu metējiem 5. vietu ieņēma Madars Razma no Priekules, bet 9. vietā ierindojās Gatis Lancers no Valmieras.

Kā jau ierasts, Latvia Open noslēdzās svētdien ar dāmu un kungu pāru sacensībām. Dāmu konkurencē nepārspētas palika somietes Mareta Līri un Kaisu Rekinena, kuras finālā ar rezultātu 5:1 uzvarēja Aksanu Andročiku un Valentīnu Vasiļjevu no Krievijas, bet 3. vietu ieņēma Hanne Johansena ar Beritu Šovu no Dānijas un Aleksandra Levčenko ar Kseniju Parkčomenko no Krievijas. Kungiem par uzvarētājiem kļuva šī brīža Baltijas vadošie šautriņu metēji – Darius Labanauskas ar Madaru Razmu, kuri finālā ar rezultātu 5:4 izrādījās pārāki par Mičelu van der Horstu un Patriku Morelisenu no Nīderlandes, savukārt 3. vietas kungiem izcīnīja Marks Osterhuis ar Džefriju de Grāfu no Nīderlandes un Tēvu Haverinens ar Asko Niskalu no Somijas.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi