Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +9 °C
Daļēji apmācies
Piektdiena, 29. marts
Agija, Aldonis

Šautriņu metējs Razma triumfē prestižās pāru sacensībās Beļģijā

Latvijas vadošais šautriņu metējs Madars Razma kopā ar lietuvieti Dariusu Labanausku triumfējis lielākajās un prestižākajās pāru šautriņu mešanas sacensībās Beļģijā – Beļģijas Open 2015.

Individuāli Razmam cīņa par augstām vietām izpalika, bet jaukto pāru turnīrā tika izcīnīta 9. vieta. Kopumā turnīrā piedalījās vairāk nekā 500 šautriņu metēju no 19 valstīm.

Sacensības šautriņu mešanas kluba Priekule pārstāvis uzsāka ar izcīnītu 9. vietu jaukto pāru turnīrā, kurā M.Razma startēja kopā ar Somijas šautriņu metēju Maretu Līri. Turnīra pirmajās divās spēlēs pārliecinoši tika apspēlēti divi Beļģijas pāri un tikai nedaudz pietrūka veiksmes, lai panākums tiktu svinēts arī pret vēlākajiem turnīra finālistiem. Atrodoties vadībā ar rezultātu 2:0, latvieša pārstāvētais pāris ar rezultātu 2:3 tomēr pamanījās atzīt anglietes Zo Džonsas un skota Rosa Montgomerija pārākumu.

Tikmēr lielisks sniegums visa turnīra garumā tika parādīts kungu pāru sacensībās, kurās kopā ar Dariusu Labanausku tika izcīnīta pelnīta uzvara. Līdz finālam Baltijas šautriņu metēji bija piekāpušies vien divos legos, bet turnīra finālā Razma un Darius Labanauskas ar rezultātu 5:3 uzvarēja Raianu de Vrēdi un Ronu Melenkampu. Jāatzīmē, ka, pēdējo dažu mēnešu laikā šī Baltijas vadošajiem šautriņu metējiem bija jau trešā uzvara starptautiskajā arēnā.

Diemžēl individuālās sacensības Razma noslēdza līdz ar savu pirmo spēli, kad turnīra 2. kārtā ar rezultātu 3:4 piekāpās beļģim Lukam Dirikam. Lietuvietis Darius Labanauskas individuālajās sacensībās ieņēma 17. vietu.

Nākamās pasaules reitinga sacensībasRazma aizvadīs pēc divām nedēļām, kad turpat Antverpenē norisināsies Antverpenes Open 2015 turnīrs.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi