Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +14 °C
Skaidrs
Otrdiena, 11. jūnijs
Mairis, Ingus, Vidvuds

Selena uzvar Latvijas čempionāta posmā regbijā-7 sievietēm

Ar Selenas komandas uzvaru noslēdzies Latvijas čempionāta regbijā 7 sievietēm trešais posms. Neskatoties uz to, ka, pēc aizvadītajiem diviem pavasara posmiem, pārliecinošā čempionāta vadībā bija izvirzījusies Imanta, bija skaidrs, ka cīņa par čempionu titulu vēl nav galā. Tā arī notika, un Latvijas čempions tiks noskaidrots tikai pēdējā posmā 7. oktobrī, turpat Anniņmuižas laukumā.
Trešajā posmā, kurā piedalījās 5 komandas, savā starpā izspēlējot viena apļa cīņas, izpaudās pilnīga Selenas dominance – komanda pārliecinoši uzvarēja visās spēlēs, sasniedzot izcilu kopējo punktu attiecību 166:0. Par komandas un visa posma rezultatīvāko spēlētāju kļuva Liene Lēvalde, kas aizvadītajās četrās spēlēs pamanījās izdarīt 12 piezemējumus, tādējādi gūstot 60 punktus.

Otrajā vietā šoreiz ierindojās pirmo divu posmu uzvarētājas SK Imanta, kuru sastāvā šoreiz bija tikai dažas no līdzšinējām pamatsastāva spēlētājām, pārējām savu sportisko karjeru turpinot ārzemēs. Cīņā par otro vietu, komanda tikai savā pēdējā uzbrukumā izrāva uzvaru pār Jelgavas NSC/LSPA – 10:7. Sīva izvērtās arī cīņa par 3. vietu, kurā jelgavnieces ar 5:0 pieveica Miesnieku komandu. Piektajā vietā šoreiz Livonia/Garkalne, kas, neskatoties uz to, ka visas spēles aizvadīja mazākumā, nevienu uzvaru sāncensēm bez cīņas nedāvināja.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi