Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +3 °C
Daļēji apmācies
Trešdiena, 8. maijs
Staņislava, Staņislavs, Stefānija

Serēna Viljamsa ne bez grūtībām sasniedz olimpisko spēļu astotdaļfinālu

Pasaules sieviešu tenisa ranga pirmās vietas īpašniece Serēna Viljamsa no ASV pirmdien ar grūtībām sasniedza Riodežaneiro olimpisko spēļu turnīra trešo kārtu jeb astotdaļfinālu.

Sacensību galvenā favorīte Viljamsa, kura ir pašreizējā pasaules čempione, ar 7-6 (7:5), 6-2 uzvarēja francūzieti Alizē Kornē.

Zīmīgi, ka pirms tam Viljamsa savai pretiniecei Kornē bija zaudējusi trīs iepriekšējos mačos pēc kārtas, turklāt ar grūtībām saskārās arī šajā mačā. Pirmajā setā viņa bija vadībā ar 3-0, turklāt nebija tālu, lai panāktu arī 4-0, taču Kornē atspēlējās, bet beigās amerikāniete tomēr spēja gūt panākumu taibreikā. Savukārt otrais sets 34 gadus vecajai Viljamsai jau padevās krietni pārliecinošāk.

Nākamajā mačā Viljamsa tiksies ar Ukrainas tenisisti Jeļenu Svitoliņu, kas pirmdien ar 6-3, 1-6, 6-3 uzvarēja Heteri Vatsoni no Lielbritānijas.

Astotdaļfinālu pirmdien sasniedza arī ar trešo numuru izliktā spāniete Garvinje Mugurusa, kura ar 6-1, 6-1 sagrāva Nao Hibino no Japānas. Līdzīgs sasniegums izdevās arī ar otro numuru izliktajai vācietei Angelikai Kerberei, kura ar 6-4, 6-2 uzvarēja Eižēniju Bušāru.

Nākamajā kārtā Kerbere spēkosies ar pieredzējušo austrālieti Samantu Stosuru, kura pirmajā kārtā pārspēja Latvijas tenisisti Aļonu Ostapenko. Austrālijas tenisiste otrajā kārtā ar 6-3, 6-4 pārspēja japānieti Misaki Doi.

Vīriešu turnīrā astotdaļfinālu pirmdien sasniedza slavenais argentīnietis Huans Martins del Potro, kurš ar 6-3, 1-6, 6-3 pārspēja portugāli Žao Souzu.

Aģentūra LETA jau ziņoja, ka pirmajā kārtā del Potro uzvarēja pašreizējo pasaules ranga pirmo raketi Novāku Džokoviču no Serbijas.

.


Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi