Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +2 °C
Apmācies
Piektdiena, 19. aprīlis
Vēsma, Fanija

Seši zaudēti punkti pēc kārtas liek Kravčenokai un Graudiņai olimpisko turnīru sākt ar neveiksmi

Maču noslēdzot ar sešiem zaudētiem punktiem pēc kārtas, Latvijas pludmales volejbolistes Tīna Graudiņa un Anastasija Kravčenoka pirmdien Tokijas olimpisko spēļu turnīra pirmajā cīņā ar rezultātu 1-2 (13:21, 21:16, 11:15) piekāpās amerikānietēm Kellijai Kleisai un Sārai Sponsilai, kuras apspēlēja iepriekšējos divos savstarpējos dueļos. Tāpat oficiāli kļuvis zināms, ka Latvijas vīru pāris Mārtiņš Pļaviņš un Edgars Točs šodien laukumā nedosies, jo saņēmis tehnisko uzvaru.

Neskatoties uz vairākām viņu kļūdām, spēles sākumā neliels pārsvars rezultātā bija amerikānietēm, bet pēc lieliskas Kravčenokas gremdserves mūsu meitenes panāca 6:6. Tomēr uz to uzreiz ar četriem punktiem pēc kārtas atbildēja amerikānietes, kas lika ņemt pusminūtes pārtraukumu, bet vēl pēc brīža Latvijas meiteņu deficīts bija pat 7:16. Ilgo klusēšanu pārtrauca Graudiņas sitiens pāri blokam, kam sekoja arī bloks, bet setu izglābt neizdevās un nācās piedzīvot smagu un ātru neveiksmi ar 13:21.

Otrajā setā, uzlabojot servju uzņemšanu, Latvijas sportistes ātri panāca trīs punktu pārsvaru, bet vēl pēc mirkļa rezultāts bija arī 7:3. Divas kļūdas servju uzņemšanās samazināja mūsu pārsvaru līdz 10:9, bet vadība tā arī netika atdota un, neskatoties uz mainīgo vēju, otro setu Graudiņa un Kravčenoka uzvarēja ar 21:16.

Intriģējošās un aizraujošās cīņas trešā seta ievadā pēc Latvijas tehniskas kļūdas piespēlē rezultāts ātri kļuva 0:2. Drīz vien tika panākts neizšķirts, bet vadību izdevās atgūt, kad Kleisas serve lidoja ārpus laukuma - 7:6. Pēc spēles garākās izspēles rezultāts kļuva 8:8, bet nākamajās divās izspēlēs labākas bija latvietes. Tomēr seta un mača izskaņa Latvijas pārim izvērtās katastrofāla, no 11:9 ciešot neveiksmi ar 11:15.

Latvijas pludmales volejbolistes bija šodienas pretinieces uzvarējušas abās līdzšinējās spēlēs, turklāt iepriekšējo reizi tas notika vēl pirms nieka divām nedēļām.

Nākamās divas dienas Latvijas pludmales volejbolistēm būs brīvas, bet agrā ceturtdienas rītā nākamajā mačā viņas spēkosies ar brazīlietēm Anu Patrisiju/Rebeku. Savukārt grupu turnīrs tiks noslēgts sestdien.

Šodien plkst. 11:00 pirmo turnīra maču bija plānojis aizvadīt Latvijas vīru pāris Mārtiņš Pļaviņš un Edgars Točs, tiekoties ar čehiem Ondržeju Perušiču un Davidu Šveineru, bet pirmdienas rītā oficiāli paziņots, ka Perušiča pozitīvo Covid-19 analīžu dēļ Čehijas sportisti izstājušies no sacensībām, tāpēc ieplānotais duelis nevarēs notikt. Vienā grupā ar viņiem spēlē arī olimpiskie atlēti no Krievijas Vjačeslavs Krasiļņikovs un Oļegs Stojanovskis, kuri ir pasaules čempioni, kā arī meksikāņi Hosue Gastons/Hosē Rubio. Šo pāru savstarpējā spēle pirmdienas rītā gandrīz noslēdzās ar sensāciju. Trešajā setā Krasiļņikovs un Stojanovskis bija priekšā ar 13:7, bet lielo pārsvaru izlaida un uzvarēja vien ar sesto mačbumbu - 2-1 (24:26, 21:15, 18:16).

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi