Laika ziņas
Šodien
Smidzinošs lietus
Rīgā +17 °C
Smidzinošs lietus
Trešdiena, 12. jūnijs
Nora, Lenora, Ija

Sestdien norisināsies Prezidenta kausa izcīņa regbijā

Sestdien, 17. oktobrī, pulksten 14.00 RFS (LU) stadionā sāksies šīs sezonas Livland Latvijas meistarsacīkšu priekšpēdējā spēle starp LDE/Miesnieki un Eži/LMT komandām, kas vienlaikus būs arī jaundibinātā Prezidenta kausa izcīņa, portālu Diena.lv informēja Latvijas Regbija federācijā.
Prezidenta kausu sezonas beigās turpmāk katru gadu izcīnīs Latvijas čempioni un Latvijas kausa ieguvēji. Šogad tie ir LDE/Miesnieki (čempioni) un Eži/LMT (Latvijas kausa ieguvēji) un sakrīt arī tas, ka abām komandām jāmērojas spēkiem Livland Latvijas čempionāta pēdējā kārtā.

Nedaudz vēlāk, pulksten 14.30, Juglā sāksies pēdējā Livland Latvijas meistarsacīkšu spēle starp Kalve un Garkalne/Livonia komandām. Šis mačs, tāpat kā iepriekš minētā spēle starp Miesniekiem un Ežiem, var ietekmēt bronzas medaļu likteni Latvijas čempionātā. Ja Eži uzvarēs Miesniekus, tad viņi būs trešie turnīra tabulā neatkarīgi no pēdējās spēles iznākuma, bet, ja zaudēs, tad Garkalne/Livonia, uzvarot Kalvi, var finišēt trešā. Savukārt, ja Kalve būs pārāka, trešie turnīra tabulā neatkarīgi no priekšpēdējās spēles iznākuma būs Eži. Īsāk sakot – regbija līdzjutējus gaida intrigām pārpilna nedēļas nogale.

Latvijas Regbija federācijas prezidents Juris Silovs:
– Doma par Prezidenta kausa izcīņu dzima jau pirms trim gadiem, kad biju ķēries klāt pie Latvijas Regbija federācijas vadības. Būtībā tā bija klubu iniciatīva, ka sezonas beigās vajadzētu noteikt pašu, pašu labāko komandu. Arī spēlētājiem tā ir iespēja sevi parādīt sezonas beigās. Šogad šī ideja ir pārtapusi realitātē un izcīnīsim pirmo prezidenta kausu. Cerēsim, ka pēc gada vai diviem tā kļūs par tradicionālu sezonas noslēguma pasākumu, bet kauss – par vērtīgu trofeju Latvijā.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi