Laika ziņas
Šodien
Migla
Sestdiena, 18. maijs
Inese, Inesis, Ēriks

Šici cer, ka šoreiz Siguldas trase būs veiksmīga

Siguldas trase līdz šim nav bijusi tā veiksmīgākā, tomēr līdz medaļām aizsniegties iespējams, laikrakstam Diena sacīja kamaniņu sportists Juris Šics. Viņš kopā ar brāli Andri nedēļas nogalē startēs Pasaules kausa (PK) 8.posmā Siguldas trasē.

„Līdz šim Sigulda nav mums bijusi ļoti parocīga,” sacīja Vankūveras Ziemas Olimpisko spēļu sudraba medaļnieks. „Citās trasēs esam kāpuši uz goda pjedestāla, bijuši sešniekā, bet Sigulda mums vēl ir tāds klupšanas akmentiņš. Grūti pateikt, kāpēc tā, jo bieži vien braukšanas ziņā šķiet, ka viss ir skaisti, bet finišā rezultāta tablo nerāda to, ko paši gribam. Katru gadu mēģinām kaut ko attīstīt, paregulēt, pamainīt. Cerams, ka šoreiz būs kaut kas citādi.”

Veiksmes gadījumā līdz medaļām var aizķerties jebkurš no Latvijas izlases, prognozēja J.Šics. „Piemēram, pagājušajā gadā Mārtiņš [Rubenis] visu sezonu neko daudz nedarīja, bet Siguldā izcīnīja medaļu. Solīt gan nevēlos, jo, kā zināms, ledus ir slidens. Par pašu mērķiem grūti ko teikt, jo vēl pirms sezonas nebija skaidrības, vai es pēc autoavārijas vispār varēšu staigāt vai varēšu atgriezties kamanās. Pagaidām viss attīstās labi - esmu kamanās, un pasaules čempionātā tikām desmitniekā. Viss iet uz augšu.”

PK 8.posms Siguldā sāksies jau piektdien ar Nāciju kausa sacensībām, sestdien startēs divnieki un kungi, bet dāmas un komandu stafetes dalībnieki sacentīsies svētdien.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Vītoliņš: Mums vairs nav ko zaudēt

Latvijas hokeja izlases noskaņojums pirms spēles ar Zviedrijas komandu ir kaujiniecisks, piektdien pēc treniņa sarunā ar žurnālistiem sacīja komandas galvenais treneris Harijs Vītoliņš.

Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi