Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +2 °C
Skaidrs
Piektdiena, 26. aprīlis
Rūsiņš, Sandris, Alīna

Šorttrekists Puķītis turpmāk vairs nepārstāvēs Latviju

Divās olimpiskajās spēlēs startējušais Latvijas šorttrekists Roberto Puķītis pirmdien paziņoja, ka turpmāk vairs nepārstāvēs savu dzimteni, jo viņam esot divi piedāvājumi no citām valstīm, vienu no tiem latvietim pieņemot.

"Pēc smaga lēmuma paziņoju, ka 1000 metru distance bija pēdējā, kurā startēju zem Latvijas karoga. Paldies Latvija par visu. Jauni izaicinājumi," savā Facebook profilā pirmdien rakstīja Puķītis.

Savukārt aģentūrai LETA viņš norādīja, ka sportista valsts piederību mainīs, jo viņam ir interešu konflikts ar Latvijas Olimpiskās komitejas (LOK) prezidentu Aldonu Vrubļevski, kā arī ar Latvijas šorttreka treneri Evitu Krievāni.

Puķītis sarakstē ar aģentūru LETA norādīja, ka viņš ir labākais Latvijas šorttrekists, bet konflikta dēļ ar Krievāni nav bijis Latvijas stafetes komandā Eiropas čempionātā.

Viņam esot divi piedāvājumi pārstāvēt citas valstis, no kurām viena ir Itālija, bet otru viņš atteicās nosaukt, sakot, ka gala lēmumu pieņems aprīlī.

Puķītis savu olimpisko debiju piedzīvoja 2014.gadā Sočos, pēc tam uz kādu laiku pazūdod no sacensību aprites. Sportists gan pēcāk neslēpa, ka cīnījies ar atkarību no azartspēlēm, kas gandrīz sagrāva viņa sportista karjeru.

Februārī Phjončhanas olimpiskajās spēlēs Puķītis bija 11.vietā 1000 un 1500 metru distancēs. Dienvidkorejā startēja arī Roberts Zvejnieks, kurš bija desmitais 500 metros un 15.vietā 1000 metru distancē.

 

Top komentāri

Senais
S
Un to biznesu (arī citos veidos) vēl arvien dēvē par sportu?
piekrītu
p
Puķītim, salašņas no lok un viņiem pietuvinātie roklaižas doma tikai par savu kabatu, sportisti tiem ir , lai būtu, ko palielīties, ja viņi kaut ko izcīna, vai lai nomelnotu, ja tas nav izdevies, no vrubļevska, tikmera, fogeļa un šnepa algām varētu izaudzināt vismaz1000 talantīgu sportistu, bet šiem ielikteņiem, katram mēs, nodokļu maksātaji maksajam fenomenalas alga no 7000 līdz 5000 mēnesī, plus vēl bonusi- bezmaksas komandējumi šiem mērgļiem un viņu ģimenēm
Neslāvs
N
Dzimtenes nodevībai nav attaisnojumu un noilguma .
Skatīt visus komentārus

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi