Laika ziņas
Šodien
Viegls lietus
Rīgā +12 °C
Viegls lietus
Svētdiena, 5. maijs
Ģederts, Ģirts

Štrombergs, Pļaviņš un Dukurs turpinās cīņu par gada populārākā sportista titulu

Par Latvijas Gada balva sportā 2012 populārākā sportista titulu līdzjutēju balsojuma finālā cīnīsies divkārtējais olimpiskais čempions BMX riteņbraukšanā Māris Štrombergs, Londonas olimpisko spēļu bronzas medaļnieks pludmales volejbolā Mārtiņš Pļaviņš un pasaules čempions skeletonā Martins Dukurs, informēja Latvijas Olimpiskās komitejas (LOK) komunikācijas vadītāja Dace Gulbe.

Šajā olimpiskajā gadā iedzīvotāji tiek aicināti noteikt populārāko starp labākajiem sportistiem, balsojot līdz 20.decembra pusnaktij portālā Olimpiade.lv.

Līdz vakardienai, 10.decembra pusnaktij, notika līdzjutēju balsojuma pirmā kārta, kurā bija iespēja atbalstīt desmit labākos Latvijas sportistus. Tā kā šis ir olimpisko spēļu gads, pasākuma organizētāji balsojumam par populārāko sportistu izvirzīja olimpisko sporta veidu pārstāvjus.

Noslēdzoties balsojumam, pusnaktī nepārspēts palika Štrombergs, par kuru tika nobalsots 3496 reizes. Otrais palika Pļaviņš ar 1822 līdzjutēju balsīm, bet trešais - Dukurs ar 1365 balsīm.

Interneta balsojumā Dukuram uz papēžiem mina tāllēcēja Ineta Radeviča, par kuru tika nobalsots 1343 reižu. Kopumā balsojuma pirmajā kārtā piedalījās teju 10 000 līdzjutēju.

Balsojuma finālā pirmās kārtas rezultāti tiek dzēsti, un balsojums tiek atjaunots no nulles. Titulu Gada populārākais sportists iegūs un uz ceremonijas Latvijas gada balva sportā 2012 skatuves tiks godināts sportists, kurš interneta balsojumā būs guvis vislielāko balsu skaitu.

Televīzijas skatītājiem sportistu apbalvošanas ceremoniju būs iespēja vērot Latvijas televīzijas 1.kanālā (LTV1) 21.decembrī plkst.21.15.

Lai iegūtu objektīvākus rezultātus, katru dienu internetā no vienas IP adreses var nobalsot vienu reizi. Balsojuma rīkotājiem ir tiesības pārbaudīt rezultātus un dzēst negodīgi veiktos balsojumus.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi