Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +17 °C
Skaidrs
Sestdiena, 27. aprīlis
Tāle, Raimonda, Raina, Klementīne

Šurins/Meškova arī gada pēdējā Grand Slam turnīrā sasniedz finālu Standartdejās

Pagājušajā nedēļas nogalē Šanhajā notikušajā sezonas noslēguma Grand Slam Final turnīrā Standartdejās (ST) vēl vienu panākumu guvuši Latvijas vadošais pāris Vadims Šurins un Anastasija Meškova, kuri kārtējo reizi iekļuva finālā un spraigā cīņā ieguva 5. vietu, informē Latvijas Sporta deju federācijas preses sekretārs Ivars Bācis.

Lielākos panākumus pieaugušo grupā guvušie Latvijas dejotāji Vadims Šurins un Anastasija Meškova šogad sekmīgi startējuši visos līdzšinējos Grand Slam turnīros – jūlijā Ķīnā, augustā Vācijā “German open” un septembra beigās Serbijā, kur sasnieguši finālus un izcīnījuši vai nu 4., vai arī 5. vietu, nopelnot tiesības piedalīties sezonas noslēdzošajā Grand Slam Final turnīrā.

Arī ceturtajā šī gada Grand Slam turnīrā divkārtējie pasaules čempionāta finālisti sasniedza labāko sešinieku, pārvarot ceturtdaļfināla un pusfināla kārtas. Finālā Vadims ar Anastasiju ļoti līdzīgi ar Dānijas un Polijas pāriem cīnījās par trešo vietu. Šie trīs pāri saņēma gandrīz identisku vērtējumu, visiem nopelnot 185 punktus un vietu sadalījumu no trešās līdz piektajai nosakot pēc punkta desmitdaļām un simtdaļām.

Nedaudz sekmīgāki izrādījās Dmitrijs Kolobovs/Signe Buska no Dānijas (185,916 punkti), kuri izcīnīja 3.vietu, bet Dariušam Mikam ar Madaru Freibergu no Polijas ar 185,834 punktiem ceturtā vieta. Savukārt Šurins ar Meškova nopelnīja 185,375 punktus un tāpat kā pirms nedēļas Eiropas čempionātā izcīnīja 5. vietu. Ja šie trīs pāri ir vairākkārt bijuši finālistu vidū, tad pēc vairākām 7. un 8. vietām pirmo reizi finālā Grand Slam dejoja Marko Bodīnī/Kristīna Haritonovaite (Lietuva), kuri 2017. gadā Rīgā “Baltic Grand Prix” ietvaros notikušajā pasaules čempionātā jauniešiem (16-18 g.) ST dejās izcīnīja zelta medaļu.

Par Grand Slam Final pārliecinošie uzvarētājiem kļuva Moldovas pāris Aleksejs Gluhovs un Anastasija Glazunova, kuri ieguva 195,377 punktus. Otro vietu ieņēma pasaules un Eiropas čempionāta bronzas medaļnieki no Rumānijas Rares Cojoks/Andrea Mateja.

Grand Slam Final Latīņamerikas (LA) dejās uzvarēja pasaules čempioni Mairuss Andrejs Balans un Kristīna Mošenksa no Vācijas. Latvija LA dejās nebija pārstāvēta.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi