Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +4 °C
Daļēji saulains
Piektdiena, 26. aprīlis
Rūsiņš, Sandris, Alīna

TIEŠRAIDE: Sporta Avīze paziņo 2021.gada labākos Latvijas sportā

Jau 26. gadu Latvijas vadošais sporta izdevums Sporta Avīze tradicionāli paziņos labākos sportā mūsu valstī. Sadarbībā ar Optibet un Dienas Bizness konferencēm, 2021.gada laureātu paziņošana pirmo reizi būs skatāma tiešraides pasākumā Youtube kanālā, trešdien, 5.janvārī, plkst 9.30.

Sporta Avīzes gada aptaujas noslēguma pasākums tiešraidē pulcēs aptaujas laureātus, sporta dzīves organizatorus un atbalstītājus, nozares profesionāļus un viedokļu līderus, lai atskatītos uz 2021. gada spilgtākajiem notikumiem Latvijas sportā. Sporta nozares profesionāļi diskutēs par pandēmijas ietekmi uz bērnu un jauniešu sportu Latvijā, paziņos 2021.gada labākos Sporta Avīzes vērtējumā un prognozēs Latvijas sportistu iespējas 2022.gada ziemas olimpiādē Pekinā.

 

Pasākuma vadītāja lomā iejutīsies pazīstamais sporta žurnālists Lauris Lizbovskis. Par bērnu un jauniešu sportu Latvijā ierobežojumu apstākļos diskutēs Dr. Sandra Rozenštoka, sporta ārste, Sporta Laboratorijas vadītāja, Kristaps Slaidiņš, Futbola Parks Academy treneris un dibinātājs, kā arī Kristaps Janičenoks, Latvijas basketbola līgu direktors.

Aptaujas pasākuma ietvaros par Sporta menedžmentu sociālo tīklu laikmetā un to nozīmi mūsdienu sportā sporta žurnālists Lauris Lizbovskis sarunāsies ar slavenāko Latvijas sportistu menedžeriem Raimondu Zepu un Edgaru Buļu.

Pirmoreiz vēsturē Sporta Avīze paziņos Gada labāko sporta notikumu Latvijā. Aptaujas gada balsojuma TOP 6 pārskata viesu vidū būs sporta žurnālists un Sporta Avīzes aptaujas idejas autors Jānis Matulis. Sarunā par Latviju uz pasaules sporta skatuves un mēnesi līdz Pekinas 2022 olimpiādei, studijas viesis būs Latvijas Olimpiskās komitejas ģenerālsekretārs Kārlis Lejnieks.

Pasākuma tiešraidē Sporta Avīze paziņos 2021.gada labākos Latvijas sportā, kam sekos arī intervija ar aptaujas uzvarētāju.

Sporta Avīzes ekspertu aptaujā par 2020. gada labāko Latvijas sportistu tika atzīts bokseris Mairis Briedis. Kurš kļūs par labāko Latvijas sportā 2021.gada Sporta Avīzes 50 ekspertu aptaujā?

Sporta Avīzes gada balsojumu, kā ik gadu, veido 50 ekspertu grupa un laika gaitā tā pamatoti kļuvusi par prestižāko Latvijas sporta aptauju, kas nosaka valsts atzītāko atlētu. Sadarbībā ar Optibet un Dienas Bizness konferencēm, ikgadējā Sporta Avīzes balsojuma aptauja pirmo reizi būs skatāma tiešraides pasākumā 5. janvārī ar pilnu apkopojumu Sporta Avīzes 2022. gada janvāra numurā.

Pasākuma tiešraide būs vērojama šeit.

Pilna pasākuma programma pieejama šeit.

Pasākuma Facebook saite.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi