Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +12 °C
Skaidrs
Pirmdiena, 29. aprīlis
Raimonds, Laine, Vilnis

Tīrumai pjedestāls Nāciju kausā, Latvijai deviņi pārstāvji Pasaules kausā

Nāciju kausa sacensībās kamaniņu sportā Vinterbergas trasē (Vācija) piektdien Pasaules kausa posmam kvalificējās deviņi Latvijas sportisti – laimīgo skaitā bija abas dāmas un visas trīs divnieku ekipāžas, bet no vīriem vienīgais veiksminieks izrādījās Inārs Kivlenieks.Maija Tīruma Vinterbergas trasi pieveica 58,297 sekundēs, no kanādietes Ariannas Džonsas atpalika 0.

191 sekundi un ierindojās 2.pozīcijā. Tīrumas jaunākā māsa Elīza Kanādas pārstāvei zaudēja 0.375 sekundes un ieņēma 4.pozīciju. Abas latvietes pārliecinoši iekļuva pamatsacensībās.Tikmēr visi trīs divnieki 16 ekipāžu konkurencē iekļuva labāko desmitniekā. Brāļi Šici ieņēma 4.vietu, no līderiem Oberštolca/Grūbera atpaliekot teju divas sekundes desmitdaļas. Divas pozīcijas zemāk ierindojās Gudramovičs/Kalniņš (+0.338), bet Bērze/Logins ieņēma 9.vietu (+0.593).Inārs Kivlenieks izrādījās vienīgais no mūsējiem, kurš spēja iekļūt pamatsacensībās vīriešiem. Latvijas pārstāvis Nāciju kausa sacensībās ieņēma 17.vietu 0.612 sekundes aiz uzvarētāja Roberta Fišera no Vācijas. Artūrs Dārznieks palika 27.vietā, bet Kristaps Mauriņš apsteidza vienīgi ungāru Imri Pulai un ierindojās 34.pozīcijā.Sestdien trasē dosies kungi un divnieku ekipāžas, bet dienu vēlāk startēs dāmas un norisināsies komandu stafete.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

RFS futbolisti spraigā derbijā pārspēj Riga komandu

Pašreizējā Latvijas čempione RFS sestdien Tonybet futbola virslīgas pirmā apļa pēdējās, devītās kārtas mačā viesos ar rezultātu 2:1 (1:0) uzveica vicečempioni Riga un pēc uzvaras pār tiešo konkuren...

Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi