Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +7 °C
Daļēji saulains
Sestdiena, 20. aprīlis
Mirta, Ziedīte

Usiks neaizvada atklāto treniņu un mīklaini izsakās par cīņas norisi

Ukraiņu bokseris Oleksandrs Usiks otrdien pirms sestdien gaidāmā Pasaules boksa supersērijas fināla neaizvadīja atklāto treniņu un mīklaini izteicās par cīņas norisi.

Usikam sestdien Maskavā iecerēts Pasaules boksa supersērijas fināls pirmajā smagajā svarā pret krievu Muratu Gasijevu. Sākotnēji gan bija iecerēts, ka finālcīņa notiks maijā Saūda Arābijā, bet ukraiņa traumas dēļ tas tika pārcelts uz vasaru.

Šajā pasākumā piedalīsies arī latvietis Mairis Briedis, kurš cīnīsies pret mazpazīstamo francūzi Brandonu Delorjē. Tieši Latvijas bokseris ir Usika-Gasijeva cīņas rezervists, turklāt viņš pagājušajā nedēļā neizslēdza iespēju, ka Ukrainas sportists no dueļa varētu atteikties.

"Man bija lieliska treniņnometne, esmu sagatavojies cīņai. Gaidāmajā cīņā paļaujos tikai uz sevi, ne tiesnešiem," portāls Sport-Express citē Usiku, kurš atklātā treniņa vietā izvēlējās atbildēt uz sanākušo cilvēku jautājumiem. "Sestdien būs laba un ilgi gaidīta cīņa."

Usiks arī norādīja, ka no iepriekš gūtā savainojuma ir pilnībā atkopies.

Tiesa, uz jautājumu, vai cīņa varētu tikt atcelta, Usiks atbildēja ar "Es nezinu."

Janvāra beigās Usiks pēc skaistas 12 raundu cīņas Arēnā Rīga Pasaules Boksa supersērijas pirmā smagā svara kategorijas pusfinālā pēc punktiem pieveica Briedi, tādējādi sasniedzot finālu un iegūstot arī iepriekš latvietim piederošo Pasaules Boksa padomes (WBC) čempiona jostu. Līdz ar to ukrainis kļuva par čempionu divās versijās, jo viņam iepriekš bija arī Pasaules Boksa organizācijas (WBO) josta.

Tikmēr Gasijevs ir Starptautiskās Boksa federācijas (IBF) un Pasaules Boksa asociācijas (WBA) čempions.

Savas karjeras laikā 31 gadu vecais Usiks uzvarējis visās 14 cīņās, turklāt 11 reizes pretiniekus nokautējis, bet 24 gadus vecais Gasijevs triumfējis visās 24 cīņās, 19 gadījumos būdams labāks ar nokautu.

Supersērijas čempions ne tikai iegūs Muhameda Ali vārdā nosauktu balvu, bet arī kļūs par visu četru prestižāko pasaules čempiona jostu īpašnieku, pie viena nopelnot iespaidīgu naudas balvu, kas mērāma vairākos miljonos dolāru.

 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi