Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +4 °C
Apmācies
Otrdiena, 23. aprīlis
Jurģis, Juris, Georgs

VIDEO: LČ klasiskajā spēka trīscīņā Siguldā sola pārsteigumus

Ilgi gaidītais un pārsteigumu pilnais Latvijas čempionāts spēka trīscīņā  bez ekipējuma strauji tuvojas. Sacensības notiks šī gada 28. un 29. novembrī Siguldas 1. pamatskolas sporta zālē, Pulkveža Brieža ielā 105, informē organizatori.

Latvijas Pauerliftinga federācija aicina sportistus līdz 24. novembrim pieteikt savu dalību čempionātam http://piedalies.sp.lv/ 

Sacensības vienlaikus būs arī II Latvijas Augstākās izglītības mācību iestāžu čempionāts spēka trīscīņā bez ekipējuma. 

Latvijas čempionāts notiks trīs disciplīnās - pietupienā ar svaru stieni uz pleciem, svaru stieņa spiešanā guļus un svaru stieņa vilkmē no zemes. Sacensības ir nozīmīgas tiem sportistiem, kuri plāno 2016. gadā piedalīties Eiropas un pasaules čempionātos, jo sacensību laikā tiks veikta sportistu atlase starptautiskajiem startiem. 

Siguldas Pauerliftinga Biedrība sola spraigas un jaudīgas sacensības cīņā par jauniem rekordiem un pārsteiguma balvām. Sportists/-e, kurš spēs labot Latvijas rekordus trīs disciplīnās un kopsummā, saņems naudas prēmiju, kas būs pielīdzināma kopsummā paceltajiem kilogramiem. Tāpat labākie atlēti tiks godināti ar dzelzs kaldinātām medaļām, diplomiem, speciāli pagatavotiem kausiem, kas būs izdedzināti no māla svara ripas formā, un citām balvām.

Ikviens sacensību līdzjutējs varēs pārbaudīt savu spēku, piedaloties spēka cīņas sacensībās. Spēka cīņa (angļu val. MasWrestling) tiek uzskatīta par Jakutijas nacionālo sporta veidu, kas tikai nesen ir kļuvis atpazīstams arī Latvijā. Cīņas pamatuzdevums ir, sēžot vienam pret otru, atbalstot pēdas pret vidū esošo dēli un satverot nelielu nūju, to pārvilkt savā pusē. 

Latvijas Pauerliftinga federācija atgādina, ka sacensības vērot klātienē ir aicināts ikviens sporta entuziasts un līdzjutējs. Ieeja sacensībās ir bezmaksas. Video un rezultātu tiešraide no sacensībām būs pieejama interneta vietnē http://goodlift.info/.

Sacensības organizē Latvijas Pauerliftinga federācija sadarbībā ar Siguldas Pauerliftinga Biedrību, Latvijas Augstskolu sporta savienību un biedrību Spēka Pasaule.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi