Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +17 °C
Daļēji saulains
Otrdiena, 30. aprīlis
Liāna, Lilija

Vingrotājai Grišānei 11.vieta Eiropas čempionāta sacensībās atbalsta lēcienā

Latvijas vingrotāja Valērija Grišāne ceturtdien izcīnīja 11.vietu Rumānijā notiekošā Eiropas čempionāta sacensībās atbalsta lēcienā.

Grišāne pirmajā no mēģinājumiem guva 13,600 punktus, bet otrajā reizē viņai tika piešķirti 13,333 punkti, kas deva vidējo rezultātu 13,467.

Šīs disciplīnas kvalifikācijā ar 14,433 punktiem labākā bija 17 gadus vecā Lielbritānijas sportiste Elisa Daunija, kura pērn Eiropas meistarsacīkstēs tika pie trim medaļām. Atbalsta lēcienā gan, kā ierasts, bija salīdzinoši maza konkurence, uz starta izejot 17 sportistēm.

Sacensību fināls šajā disciplīnā gaidāms sestdien un Grišānei vēl ir nelielas cerības tajā piedalīties, jo viņa būs kā trešā rezerviste.

Daudzcīņas kvalifikācijā no Latvijas sportistēm Anastasija Dubova ar 43,098 punktiem guva 70.vietu, kamēr Marija Ribaļčenko ar 39,066 punktiem bija 74.pozīcijā, apsteidzot tikai vienu konkurenti. Arī šeit labākā kvalifikācijā ar 56,198 punktiem bija Daunija.

Vēl no Latvijas atlētēm vingrojumos uz stieņiem kvalifikācijā Dubova ieņēma 76.vietu, bet Ribaļčenko bija noslēdzošajā, 85.pozīcijā, vingrojumos uz baļķa 53.vietu ieņēma Alīna Circene, kamēr Dubova un Ribaļčenko bija attiecīgi 73. un 90.pozīcijā starp 91 ieskaiti guvušo atlēti, bet brīvajās kustībās Circene ierindojās 68.vietā, Dubova bija 76.pozīcijā, bet Ribaļčenko guva 79.vietu, apsteidzot piecas konkurentes.

Finālsacensībām atsevišķās disciplīnās kvalificējās astoņas labākās vingrotājas, bet daudzcīņas finālā startēs pirmās 24 sportistes.

Kā vēstīts, trešdien finālam kvalifikācijā nespēja pietuvoties arī Latvijas vīru sportisti Vitālijs Kardašovs, Rihards Trams un Sergejs Pozņakovs.

 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi