Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +19 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 16. maijs
Edijs, Edvīns

Visiem Latvijas elites BMX riteņbraucējiem izdodas sasniegt Pasaules kausa trešā posma pamatsacensības Superkrosā

Visiem četriem Latvijas BMX elites grupas riteņbraucējiem izdevies sasniegt Zviedrijā notiekošā Pasaules kausa posma pamatsacensības Superkrosā.

Slikto laikapstākļu dēļ sestdien tika atceltas time-trial kvalifikācijas sacensības, bet Superkrosā tika aizvadīti divi priekšbraucieni paredzēto trīs vietā.

Vispirms kvalifikācijas sacensībās kungiem Rihards Veide abos savos braucienos izcīnīja uzvaras, kamēr divkārtējais olimpiskais čempions Māris Štrombergs pirmajā braucienā bija otrais, bet otrajā palika nepārspēts. Tikmēr Kristens Krīgers abos braucienos bija ceturtais, kas arī viņam ļāva sasniegt ceturtdaļfinālu.

Veide kopsummā uzrādīja septīto labāko rezultātu, bet Štrombergs ierindojās divas pozīcijas zemāk, kamēr Krīgers bija 46.vietā to 48 sportistu vidu, kuri sasniedza ceturtdaļfinālu.

Savukārt pirmajā posmā ceturto vietu izcīnījušais Edžus Treimanis pamatsacensībām kvalificējies automātiski, jo Pasaules kausa kopvērtējumā latvietis ieņem septīto vietu.

Sacensībās dāmām priekšbraucieni norisinājās svētdien. Pirmajā Latvijas pārstāve Sandra Aleksejava bija piektā, bet otrajā finišēja trešā, kas viņai ar 17.labāko rezultātu ļāva kvalificēties sacensību pusfinālam.

Izšķirošie braucieni norisināsies svētdien.

Kā zināms, Latvijas elites BMX riteņbraucējiem jūlija beigās neizdevās sasniegt pasaules čempionāta finālu, kamēr Eiropas čempionātā Štrombergs finālā piedzīvoja sadursmi un ierindojās ceturtajā pozīcijā.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi