Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +13 °C
Skaidrs
Svētdiena, 12. maijs
Valija, Ina, Ināra, Inārs

AS Roma līdzjutēji pirms spēles smagi ievainojuši Liverpool fanu, kurš šobrīd cīnās par savu dzīvību

Pirms otrdien notiekošās UEFA Čempionu līgas futbolā pusfināla spēles starp Liverpool un AS Roma vienībām smagus ievainojumus guvis kāds Liverpūles kluba līdzjutējs, kuram uzbrukuši divi Romas komandas fani.

Pirms spēles sākuma 25 un 26 gadus veci AS Roma līdzjutēji smagi ievainojuši kādu 53 gadus vecu Liverpūles komandas fanu, kurš uz spēli bija ieradies no Īrijas.

Abi uzbrucēji šobrīd ir nonākuši apcietinājumā par mēģinājumu nogalināt Liverpool līdzjutēju. Pieejamā informācija liecina, ka viņi cietušajam uzbruka ar jostām. Tāpat Romas komandas atbalstītāji jau vairākas stundas pirms spēles sākuma provocēja mājinieku fanus un veicināja nekārtības.

Cietušais tika nogādāts slimnīcā un visnopietnāk tika traumēta viņa galva. Liverpool līdzjutēja pašreizējais veselības stāvoklis ir kritisks.

Liverpūles futbola klubs ir informēts par notiekošo un izteica līdzjūtību cietušā ģimenei, kā arī apsolīja atbalstu.

Savukārt AS Roma klubs nosoda šādu uzvedību, un komandas pārstāvji pauda, ka šādas huligānu grupas rada negatīvu iespaidu par kluba līdzjutējiem, no kuriem lielākā daļa nav agresīvi.

Aģentūra LETA jau ziņoja, ka Liverpool otrdien Čempionu līgas pirmajā pusfināla mačā savā laukumā ar 5:2 pieveica AS Roma, turklāt cīņas laikā tā atradās vadībā ar 5:0, divus vārtus ielaižot pašās mača beigās.

Atbildes cīņa šajā pusfināla pārī notiks nākamnedēļ, uzvarētājai divu spēļu summā iekļūstot finālā, kas 26.maijā notiks Ukrainas galvaspilsētā Kijevā.

Otrs UEFA Čempionu līgas pusfināls tiks uzsākts trešdien, kad savstarpēju cīņu aizvadīs Vācijas grands Minhenes Bayern un pašreizējie trofejas glabātāji Madrides Real no Spānijas.

Iepriekšējās sezonas UEFA Čempionu līgas finālā otro gadu pēc kārtas uzvarēja Madrides Real, kas izšķirošajā spēlē ar 4:1 sagrāva Turīnas Juventus.

 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi