Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +1 °C
Apmācies
Piektdiena, 19. aprīlis
Vēsma, Fanija

Atletico atspēlējas un Spānijas Superkausa pusfinālā pārsteidz Barcelona

Futbola komanda Madrides Atletico ceturtdien Saūda Arābijā Spānijas Superkausa pusfinālā veica lielisku atspēlēšanos, kā rezultātā pārsteidzošu zaudējumu piedzīvoja titulētais grands Barcelona. Atletico ar 3:2 (0:0) uzvarēja Barcelona.

Pirmajā puslaikā neviena no komandām vārtus neguva, taču otrajā to netrūka. Spēles rezultātu 46.minūtē atklāja madridietis Koke, bet piecas minūtes vēlāk, Lionesli Mesi no aptuveni 15 metriem spēja saglabāt bumbu starp vairākiem aizsargiem un izdarīja spēcīgu sitienu, izlīdzinot rezultātu.

62.minūtē "Barcelona" jau bija izvirzījusies vadībā, jo vārtsarga atsisto bumbu, ar galvu tukšos vārtos raidīja Antuāns Grīzmans. Turpmākās 19 minūtes vārti netika gūti, Barselonas vienībai jau lēnām gatavojoties finālam, tomēr deviņas minūtes līdz spēles beigām, soda laukumā paklupināts tika Alvaro Morata, kā rezultātā viņam bija iespēja izpildīt "pendeli".

Futbolists savu iespēju neizniekoja, panākdams neizšķirtu, bet četras minūtes līdz pamatlaika beigām, vienatnē pret vārtsargu izskrēja Anhels Korea, gūstot savas komandas uzvaras vārtus.

Barselonas komanda otrajā puslaikā guva vēl divus vārtus, taču tie netika ieskaitīti aizmugures stāvokļa dēļ.

"Viņiem bija vairāk jaudas kājās, kas galotnē arī maksāja uzvaru," pēc neveiksmes teica Grīzmans. "Mēs daudz kļūdījāmies piespēlēs, tostarp arī es, kad neprecīzi piespēlēju Semam Umiti, bet pēc tam pretinieki guva vārtus. Mazās lietas var maksāt spēli, līgas trofeju vai UEFA Čempionu līgas kausu."

Līdz ar "Atletico" uzvaru Spānijas Superkausa finālā gaidāms Madrides pilsētas komandu duelis.

Aģentūra LETA jau ziņoja, ka Futbolists Toni Kross trešdien Spānijas Superkausa pusfināla pirmajā spēlē guva vārtus no stūra sitiena pozīcijas, kaldinot savas komandas Madrides "Real" uzvaru.

"Real" ar 3:1 uzvarēja "Valencia".

Fināls starp abām Madrides vienībām paredzēts svētdien.

Spānijas Superkausu izspēlē pēc "Final 4" principa, kas šogad ieviests pirmo reizi, jo iepriekš titulu sadalīja vien divas komandas. Šajā turnīrā spēlē pērnā gada Karaļa kausa izcīņas finālistes un divas komandas, kuras Spānijas čempionātā atradās visaugstāk turnīra tabulā pēc 2018./19.gada sezonas.

Saūda Arābijā šis turnīrs norisinās pirmo reizi vēsturē.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi