Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +10 °C
Apmācies
Piektdiena, 29. marts
Agija, Aldonis

Barcelona ar astoņiem vārtiem grauj Spānijas līgas debitanti

Iepriekšējās sezonas Spānijas čempione futbolā Barcelona svētdien izcīnīja graujošu uzvaru jaunās sezonas trešās kārtas spēlē.

Barselonas futbolisti savā laukumā ar rezultātu 8:2 (3:2) pārspēja Huesca vienību, kas ir Spānijas augstākās līgas debitante.

Uzvarētājiem ar diviem precīziem sitieniem un divām rezultatīvām piespēlēm izcēlās argentīniešu superzvaigzne Lionels Mesi. Tāpat divi gūti vārti bija urugvajietiem Luisam Svaresam, bet pa reizei izcēlās francūzis Usmans Dembelē, horvāts Ivans Rakitičs un Žordi Alba, kamēr vienā no situācijām viesi paši ieraidīja bumbu savā cietoksnī.

"Pakāpeniski atradām savu ritmu. Sākumā bijām nedaudz aizgulējušies, tāpēc ātri ielaidām vārtus," pēc mača teica Svaress.

Vēl svētdien Seviljas derbijā Real Betis savā laukumā ar 1:0 (0:0) pārspēja Sevilla vienību, uzvaras vārtus desmit minūtes pirms pamatlaika beigām gūstot Hoakinam.

Kā vēstīts, Madrides Real sestdien savās mājās izcīnīja trešo uzvaru pēc kārtas vietējā čempionāta spēlē, ar 4:1 (1:1) uzvarot Leganes vienību,

Vārtus Madrides vienības sastāvā guva Gerets Beils un divreiz ar precīziem sitieniem izcēlās Karims Benzemā, bet komandas kapteinis Serhio Ramoss realizēja 11 metru sitienu.

Tikmēr citā spēlē otrs Madrides grands un UEFA Superkausa ieguvējs Atletico ar 0:2 (0:0) viesos atzina Vigo Celta pārsvaru. Mājinieku sastāvā otrajā puslaikā vārtus guva Maksimiljano Gomess un Jago Aspass.

Turnīra kopvērtējumā ar maksimālajiem deviņiem punktiem trīs spēlēs vadībā ir Real un Barcelona komandas, bet septiņus punktus tikpat mačos guvusi Celta.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi