Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +15 °C
Skaidrs
Sestdiena, 4. maijs
Viola, Vizbulīte, Vijolīte

Barcelona Spānijas futbola klasikā Madridē sagrauj Real

Barcelona komanda svētdien Spānijas futbola klasikā sagrāva savu principiālo pretinieci Madrides Real.

"Real" mājvietā "Santiago Bernabeu" stadionā "el clasico" mačs noslēdzās ar rezultātu 4:0 (2:0) Barselonas futbolistu labā.

Pirmais bīstamais moments bija pie Marka Andrē ter Štēgena sargātajiem vārtiem spēles septītajā minūtē, vācietim nodemonstrējot savu meistarību. Puslaika turpinājumā gan krietni vairāk momentu viesiem, kas rezultējās ar diviem gūtiem vārtiem.

Vispirms spēles 29.minūtē pēc Usmana Dembelē piespēles no labās malas, starp pretinieku aizsargiem izlēca Pjērs Emeriks Obamejangs, kurš ar galvu raidīja bumbu vārtos. Deviņas minūtes vēlāk, stūra sitienu izpildot Dembelē, ar galvu precīzi sita Ronalds Arauho, kurš dubultoja Barselonas pārsvaru.

Jau otrā puslaika sākumā, 47.minūtē, "Barcelona" ātri panāca 3:0. Viesi laukuma vidusdaļā pārtvēra bumbu un strauja pretuzbrukuma noslēgumā Ferrans Torress pēc Obamejanga piespēles raidīja bumbu mērķī. Četras minūtes vēlāk pēc tālas piespēles Torress pārvirzīja bumbu uz soda laukumu līniju, kur jau bija Obamejangs, gabonietim pārspējot vienatnē atstāto Tibo Kurtuā.

"Real" ieskatā vārtu guvums nebija jāskaita, tomēr pēc videoasistenta sistēmas izmantošanas Obamejanga rezultatīvais sitiens palika spēkā.

"Real" saglabā drošu līderpozīciju kopvērtējuma tabulā, 29 spēlēs iekrājot 66 punktus. "Sevilla" aizvadījusi tikpat spēles un guvusi par deviņiem punktiem mazāk, bet trešo vietu ieņem "Barcelona" ar 54 punktiem 28 cīņās. Tikpat punkti 29 spēlēs ir Madrides "Atletico".

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi