Laika ziņas
Šodien
Skaidrs

Fenerbahce iesniedz sūdzību UEFA par brazīliešu pussarga Freda iekļaušanu Šahtar sastāvā

Turcijas vicečempione Stambulas Fenerbahce iesniegusi sūdzību Eiropas Futbola federāciju asociācijai (UEFA) par to, ka Ukrainas vienība Doņeckas Šahtar UEFA Čempionu līgas kvalifikācijas turnīra trešās kārtas pirmajā cīņā laukumā laida brazīliešu pussargu Fredu, kura organismā Dienvidamerikas valstsvienību turnīra Copa America laikā tika atklātas aizliegtās vielas.

Fenerbahce un Šahtar tikšanās otrdien noslēdzās ar bezvārtu neizšķirtu 0:0, bet Freds laukumā devās sākumastāvā, tiekot nomainīts tikai mača kompensācijas laikā.

Turku klubs paziņojis, ka iesniedzis sūdzību UEFA, jo Freds iekļauts ukraiņu vienības sastāvā, lai gan brazīliešu un britu prese ziņoja, ka Copa America laikā sportista A provju rezultāti rādījuši, ka pussargs lietojis aizliegtās vielas.

UEFA Disciplinārā komiteja Fenerbahce sūdzību izskatīs pirmdien, bet atbildes spēlei jānorisinās jau trešdien Šahtar laukumā. Austrumukrainas konflikta dēļ Doņeckas vienība mājas spēli aizvadīs Ļvovā.

Kā zināms, jūlija vidū Stambulas klubam pievienojās pazīstamais Nīderlandes futbola izlases uzbrucējs Robins van Pērsijs, kurš otrdienas spēlē laukumā devās uz maiņu 68.minūtē.

Fenerbahce Turcijas čempionātu noslēdza otrajā vietā ar 34 spēlēs izcīnītiem 74 punktiem, par trim punktiem atpaliekot no čempiones Stambulas Galatasaray. Savukārt Šahtar ar 26 mačos izcīnītiem 56 punktiem Ukrainas čempionātā ieņēma otro vietu, par desmit punktiem atpaliekot no titulētā Kijevas Dinamo, bet par diviem punktiem apsteidzot UEFA Eiropas līgas turnīra finālisti Dņipropetrovskas Dņipro.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi