Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +4 °C
Daļēji apmācies
Piektdiena, 26. aprīlis
Rūsiņš, Sandris, Alīna

Granada futbolisti aizraujošā spēles galotnē izglābj punktu pret Real Betis

Granada komanda pirmdien Seviljā bija vadībā gandrīz divas trešdaļas spēles, mača izskaņā zaudēja divus vārtus, tomēr kompensācijas laikā panāca neizšķirtu Spānijas futbola čempionāta 29.kārtas otrajā spēlē.

Granadas futbolisti Seviljā spēlēja 2:2 (1:0) ar vietējo Real Betis vienību.

Viesi vadībā izvirzījās mača 29.minūtē, kad Karloss Fernandess ātrajā uzbrukumā no soda laukuma vidus ar sitienu vārtos pabeidza Antonio Puertasa piespēli no kreisās puses.

Izšķirošie notikumi norisinājās mača beigās sešu minūšu laikā. Vispirms Dominguss Duarte savā soda laukumā nogāza Borhu Iglesiasu, un 11 metru soda sitienu ar precīzu raidījumu vārtu labajā apakšējā stūrī 85.minūtē realizēja Serhio Kanaless.

Trīs minūtes vēlāk no kreisās puses vārtu virzienā centrēja Kristians Teljo, un bumba, neskārusi nevienu no spēlētājiem, ielidoja vārtu tālajā stūrī - 2:1 mājinieku labā.

Granadas futbolisti atspēlējās mača pirmajā kompensācijas minūtē, kad pēc stūra izspēles viens pats soda laukumā bija atstāts Roberto Soldado.

Jau ziņots, ka pirmajā 29.kārtas mačā pirmdien Sevilla pēdējās minūtēs ļāva Levante futbolistiem izlīdzināt rezultātu - 1:1 (0:0).

Viesi savus vārtus guva pirmā puslaika pirmajā minūtē, kad Munirs El Hadadi pēc tālas piespēles saņemšanas ielauzās soda laukumā un piespēlēja Lūkam de Jongam. Nīderlandietim pretī vārtiem atlika tikai pielikt kāju, un bumba ielidoja mērķī.

Tuvojoties pamatlaika beigām, Sevilla no vārtu zaudējuma izglāba aizsargs Žils Kunde, kurš pēc Ernani sitiena izsita bumbu no vārtu līnijas. Tiesa, 87.minūtē pēc piespēles gar vārtiem Kundes pārinieks Djegu Karloss netīšām ieraidīja bumbu savos vārtos - 1:1.

Tā kā šobrīd "Levante" stadionā Valensijā norit rekonstrukcijas darbi, mačs tika aizvadīts Alikantē.

Spānijas čempionāta vadībā ar 61 punktu 28 spēlēs ir Barcelona, 59 punkti ir Madrides Real komandai, bet tālāk ar 51 punktu 29 mačos seko Sevilla. Aiz pirmā trijnieka ar 47 punktiem ir Sansevastjanas Real Sociedad, kas par punktu apsteidz Getafe un Madrides Atletico vienības.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi