Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +11 °C
Daļēji saulains
Piektdiena, 29. marts
Agija, Aldonis

Hotspur minimāla uzvara viesos; Agvero nevarēs spēlēt aptuveni mēnesi

Totenhemas Hotspur pirmdien svinēja minimālu uzvaru Anglijas futbola premjerlīgas sestās kārtas spēlē.

Žuzē Mourinju vadītā vienība viesos ar rezultātu 1:0 (0:0) guva virsroku pār "Burnley". 

Pirmajā puslaikā lielāks pārsvars bija londoniešiem, taču vairāk bīstamu epizožu sarūpēja mājinieki. "Hotspur" pirmo reizi taisnstūrī sita 76.minūtē, kad arī guva spēles vienīgos vārtus. 

Pēc stūra sitiena Herijs Keins ar galvu pāradresēja bumbu Honmiņam Sonam, kurš panāca 1:0. Šis tandēms "Hotspur" komandai guvis 29 vārtus situācijās, kad viens otram piespēlējis.

"Man un Sonijam pēdējā laikā izveidojusies laba sadarbība, un cerams, tā būs arī turpmāk. Šodien neizdarīju izcilu piespēli, taču ar to pietika, lai viņš gūtu vārtus," pēc mača teica Keins.

Jau ziņots, ka Anglijas futbola premjerlīgas kopvērtējuma līdere Liverpūles "Everton" svētdien viesos ar 0:2 (0:2) atzina "Southampton" pārākumu, bet citā spēlē Lesteras "City" viesos ar 1:0 (0:0) pārspēja Londonas "Arsenal".

Kārtas centrālajā mačā sestdien Mančestras "United" mājās spēlēja 0:0 (0:0) ar Londonas "Chelsea". Tāpat punktus zaudēja Mančestras "City", kas viesos cīnījās 1:1 (0:1) ar Vesthemas "United".

Mančestras aptuveni vienu mēnesi būs jāiztiek bez uzbrucēja Serhio Agvero, pirmdien paziņoja komandas galvenais treneris Žuzeps Gvardiola.

Agvero, kurš nesen atgriezās laukumā pēc ceļgala savainojuma izārstēšanas, sestdien premjerlīgas maču nepabeidza muskuļu traumas dēļ.

"Zinājām, ka viņš nav pašā labākajā formā," pirmdien pirms UEFA Čempionu līgas gaidāmā dueļa ar Marseļas "Olympique" atzina Gvardiola. "Ja pēc ceļgala traumas nespēlē piecus mēnešus, ir diezgan liela varbūtība, ka atgriezīsies ar vēl vienu savainojumu."

"Tās būs vismaz 10-15 dienas. Ja ilgāk, tas trīs nedēļas vai pat mēnesis. Nezinu," teica Gvardiola.

Agvero šosezon laukumā bijis trīs spēlēs, taču nevienā no tām spēlējis visas 90 minūtes. Čempionu līgas mačā ar "Porto" viņš guva vārtus.

Tāpat Mančestras klubam nevar palīdzēt savainotais Gabriels Žezūss.

Turpretī uzvaru svinēja iepriekšējās sezonas čempione "Liverpool", kas mājās ar 2:1 (1:1) uzveica Šefīldas "United". Kārtas ievadā pirmo zaudējumu sezonā cieta arī Birmingemas "Aston Villa", kas savā laukumā ar 0:3 (0:0) piekāpās Līdsas "United". 

Premjerlīgas kopvērtējuma tabulas virsotnē ar 13 punktiem sešās spēlēs atrodas abas Liverpūles komandas "Everton" un "Liverpool". Tālāk ar 12 punktiem seko Birmingemas "Aston Villa" un Lesteras "City", kas aizvadījušas piecas un sešas spēles, bet piekto vietu ar 11 punktiem sešos dueļos ieņem Totenhemas "Hotspur".

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi