Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +16 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 16. maijs
Edijs, Edvīns

Liverpool apspēlē Crystal Palace, izcīnot otro uzvaru Anglijas premjerlīgā šosezon

Anglijas futbola komanda Liverpool pirmdien izcīnīja šīs sezonas otro uzvaru valsts spēcīgākās līgas čempionātā.

Liverpūles vienība ar 2:0 (1:0) pretinieku laukumā apspēlēja Londonas Crystal Palace, nelielu daļu mača aizvadot vairākumā.

Spēles 45.minūtē rezultātu ar 11 metru sitienu atklāja Džeimss Milners, bet 75.minūtē Londonas vienība palika mazākumā, jo sarkano kartīti nopelnīja Ārons Van-Bisaka, kurš izpildīja pēdējās cerības sodu pret Mohamedu Salāhu, kurš aizskrēja izgājienā viens pret vienu ar vārtsargu.

Otros vārtus Liverpool guva vien otrā puslaika kompensācijas laika trešajā minūtē, kad pretuzbrukumā devās abi ātrākie komandas spēlētāji Salāhs un Sadio Manē. Ēģiptietis ievadīja pretuzbrukumu, bet Manē veica sprintu pāri pretinieku laukuma pusei, apspēlēja vārtsargu un sita bumbu tukšos vārtos.

Aģentūra LETA jau ziņoja, ka svētdien Mančestras United pretinieku laukumā ar 2:3 (1:3) zaudēja Braitonas un Houvas Albion, piedzīvojot pirmo neveiksmi šosezon.

Mančestras vienība ātri vien bija nonākusi iedzinējos, kad mājinieku rindās ar precīziem sitieniem 25.un 27.minūtē izcēlās Glens Marejs un Šeins Dafijs. Romelu Lukaku gan 34.minūtē vienus vārtus atguva, taču pirmā puslaika izskaņā Paskals Gross 44.minūtē realizēja 11 metru sitienu un panāca jau 3:1.

Lai arī United bija vesels puslaiks, lai atgūtu zaudēto, viesiem izdevās gūt tikai vienus vārtus, kad otrā puslaika kompensācijas laika piektajā minūtē 11 metru sitienu realizēja Pols Pogbā. United turpmāk nepietika laiks, lai izrautu neizšķirtu.

Tikmēr Anglijas čempione Mančestras City savā laukumā viegli tika galā ar Hadersfīldas Town komandu, uzvarot to ar 6:1 (3:1). Trīs vārtus šajā spēlē guva Serhio Agvero, kuram tas bija devītais hat-trick Anglijas spēcīgākajā līgā. Līdz šim tikai leģendārais Alans Šīrers ir spējis gūt vairāk jeb 11 hat-trick.

Vēl City rindās 31.minūtē atzīmējās Gabriels Žezus, kā arī Davids Silva, kurš aizvadīja savu 250.maču Mančestras vienībā un 48.minūtē guva skaistus vārtus no brīvsitiena atzīmes.

Mača 84.minūtē Terenss Kongolo bumbu raidīja savos vārtos, bet vienīgo precīzo sitienu zaudētāju komandas sastāvā 43.minūtē guva Jons Stankovičs.

Jau vēstīts, ka Londonas Chelsea sestdien jaunās sezonas otrajā mačā savās mājās ar rezultātu 3:2 (2:2) pārspēja Londonas Arsenal.

Mača rezultātu devītajā minūtē atklāja Chelsea pussargs Pedro, kurš pēc Markosa Alonso piespēles nonāca viens pats pret vārtsargu un savu iespēju izmantoja. 20.minūtē rezultātu dubultoja Alvaro Morata, taču Arsenal vēl pirmajā puslaikā spēja atspēlēties. Vispirms Henrihs Mhitarjans 37.minūtē ar precīzu sitienu apakšējā stūrī panāca 1:2, bet pēc tam 41.minūtē Alekss Ivobi rezultātu izlīdzināja. Uzvaras vārtus spēlē guva Alonso, kurš 81.minūtē vārtsargu pārspēja no sarežģītas pozīcijas.

Arsenal sezonu ar diviem zaudējumiem pēc kārtas nebija sākusi kopš 1992.gada.

Tikmēr citā mačā vasaras pāreju periodā nevienu spēlētāju nenopirkusī Totenhemas Hotspur savā laukumā ar 3:1 (1:0) apspēlēja Londonas Fulham. Uzvarētāju sastāvā vārtus guva Lukass, Kerans Tripjers un Herijs Keins, kamēr pretiniekiem ar vienīgo precīzo sitienu izcēlās Aleksandrs Mitrovičs.

Savukārt Lesteras City savās mājās, spēlējot mazākumā, ar 2:0 (0:0) uzveica Vulverhemptonas Wanderers. Vēl Liverpūles Everton savā laukumā ar 2:1 (2:0) pārspēja Southampton.

Iepriekšējā sezonā premjerlīgā pārliecinoši triumfēja Mančestras City, kas 38 spēlēs iekrāja 100 punktus.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi