Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +11 °C
Daļēji apmācies
Piektdiena, 26. aprīlis
Rūsiņš, Sandris, Alīna

Liverpool piedzīvo pirmo zaudējumu premjerlīgā šosezon

Pirmo zaudējumu šosezon Anglijas futbola premjerlīgā svētdien piedzīvoja Liverpool, kas viesos ar 2:3 (1:1) piekāpās Vesthemas United.

Līdz ar šo neveiksmi "Liverpool" neizdevās sasniegt kluba rekordu nezaudētajos mačos pēc kārtas. Liverpūles vienībai līdz šim bija 25 nezaudētas spēles, tomēr jauns rekords nepadevās.

Svētdienas spēlē rezutāts tika atklāts jau ceturtajā minūtē, kad neveiksmīgi pēc mājinieku stūra sitiena izpildes nospēlēja "Liverpool" vārtsargs Alisons Bekers, ievirzot bumbu ar dūri savos vārtos. Tomēr līdz pirmā puslaika beigām "Liverpool" spēja atgūt līdzsvaru, kad 41.minūtē pēc teicamas brīvā tiešsitiena izspēles precīzs bija Trents Aleksandrs-Ārnolds.

Mača 67.minūtē Pablo Fornals pretuzbrukumā panāca 2:1 "United" labā, bet septiņas minūtes vēlāk Kurts Zuma ar galvu pēc stūra sitiena izspēles nodrošināja Londonas klubam komfortablu 3:1 pārsvaru. Divoks Origi spēles 83.minūtē vienus vārtus "Liverpool" atguva, tomēr izglābt kaut punktu viesiem neizdevās.

"Liverpool" bija vienīgā komanda, kas šosezon premjerlīgā vēl nebija zaudējusi - ieprikšējos desmit mačos bija sešas uzvaras un četri neizšķirti.

Pēc panākuma Vesthemas "United" premjerlīgas kopvērtējumā pakāpās uz trešo pozīciju, tikai par trim punktiem atpaliekot no līdervienības Londonas "Chelsea", kas aizvadītajā kārtā sestdien cīnījās neizšķirti 1:1 (1:0) ar "Burnley".

Citā svētdienas spēlē Londonas "Arsenal", pateicoties Emīls Smita Rova gūtajiem vārtiem, ar 1:0 pārspēja "Watford". Savukārt divi mači noslēdzās neizšķirti -  "Everton" mājās nospēlēja 0:0 ar Totenhemas "Hotspur", bet Līdsas "United" 1:1 ar Lesteras "City". Līdsas labā vārtus guva Rafinja, bet viesu rindās precīzs bija Hārvijs Bārnss.

"Chelsea" ar 26 punktiem 11 mačos saglabā premjerlīgas līderpozīciju, 23 punkti ir otrajā vietā esošai Mančestras "City" un Vesthemas "United". "Liverpool" ir 22 punkti un ceturtā pozīcija, bet "Arsenal" ar 20 punktiem ir piektie. Labāko sešinieku noslēdz Mančestras "United", kuru kontā ir 19 punkti.

 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi