Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +6 °C
Daļēji apmācies
Ceturtdiena, 9. maijs
Klāvs, Einārs, Ervīns

Liverpool vārtsargs pēc neveiksmes UEFA Čempionu līgas finālspēlē saņēmis nāves draudus

Anglijas futbola komandas Liverpool vārtsargs Loriss Kariuss pēc neveiksmīgā UEFA Čempionu līgas finālmača pret Spānijas grandu Madrides Real saņēmis nāves draudus.

Jau vēstījām, ka Real pagājušās nedēļas nogalē Ukrainas galvaspilsētā Kijevā triumfēja šīs sezonas UEFA Čempionu līgas turnīrā, par titula ieguvēju kļūstot trešo sezonu pēc kārtas.

Real finālmačā ar rezultātu 3:1 pārspēja Anglijas premjerlīgas klubu Liverpool, bet šajā spēlē divu rupju Kariusa kļūdu dēļ Liverpūles vienība zaudēja divus vārtus.

Pirmos vārtus Liverpool ielaida pēc tam, kad Kariuss vienkāršā situācijā uzmeta bumbu tieši uz kājas pretinieku uzbrucējam Karimam Benzemā, tai ielidojot tīklā. Otros vārtus ar akrobātisku sitienu guva Gerets Beils, bet trešajā vārtu guvumā atkal kļūdu pieļāva Kariuss, kad pēc Beila tālsitiena viņš bumbu nefiksēja un izlaida to caur rokām.

Pēc tam Kariuss sociālajos tīklos saņēmis neglaimojošus vēstījumus. Piemēram, vēlējumus, lai aiziet bojā viņa ģimene un lai spēlētājs nomirst no vēža saslimšanas, kā arī tika izteikti draudi nogalināt viņa draudzeni.

Liverpūles policija ir sākusi izmeklēšanu saistībā ar šiem izteicieniem un paziņojusi, ka jebkura agresīva izpausme sociālajos tīklos tiks uztverta ļoti nopietni un izmeklēta. Līdz ar to var sekot attiecīgās sankcijas to autoriem.

Pats futbolists pēc mača asarām acīs atvainojās Liverpool līdzjutējiem, komandas biedriem un kluba vadībai un paziņoja, ka viņš vienpersoniski ir liedzis klubam cīnīties par prestižo trofeju.

"Kopš spēles īsti neesmu gulējis, jo šīs epizodes manā galvā cirkulē joprojām. Zinu, ka ar šīm divām kļūdām es visu sabojāju un vēl sliktāku šo situāciju padara fakts, ka mēs jutāmies spēkos līdzvērtīgi ar Madrides komandu," sacīja Kariuss.

 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi