Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +6 °C
Apmācies
Ceturtdiena, 25. aprīlis
Līksma, Bārbala

Riga futbolisti ar uzvaru Salaspilī izkļūst no neveiksmju joslas

Riga otrdien izcīnīja uzvaru Optibet Latvijas futbola virslīgas 12.kārtas spēlē un pārtrauca trīs zaudējumu sēriju.

"Riga" viesos ar rezultātu 4:1 (2:0) uzvarēja Salaspils "Super Nova" komandu.

Jau desmitajā minūtē "Riga" sarāva salaspiliešu aizsardzību un bumbu vārtos raidīja Žozelfo Bārnss. 35.minūtē pēc Mikaēla Soisalo izpildītā stūra sitiena precīzi ar galvu bumbu vārtos raidīja Jurijs Kendišs, kurš nostiprināja viesiem vadību.

Otrā puslaika sākumā, 52.minūtē, ar lielisku tālsitienu 3:0 rīdzinieku labā panāca Karims Lukili. Puslaika vidū, 68.minūtē, "Riga" zaudēja bumbu un Jevgenijs Miņins vienus vārtus atguva, nedaudz samazinot pretinieku pārsvaru.

Tomēr divas minūtes vēlāk Gabriels Ramuss ar sitienu no apmēram 12 metriem atjaunoja "Riga" vienībai trīs vārtu handikapu.

Jau ziņots, ka pirms tam mājās "Tukums 2000"/"Telms" futbolisti ar rezultātu 2:1 (1:0) pārspēja "Audas" komandu un pārtrauca sešu zaudējumu sēriju. Savukārt piecu zaudējumu sērija aprāvās pastarītei Jūrmalas "Spartaks", kas viesos spēlēja neizšķirti 0:0 (0:0) ar "Liepāju".

Pirmdien kārtas pirmajā spēlē "Valmiera" savā laukumā ar 1:0 uzvarēja "Daugavpili" un svinēja astoto panākumu pēc kārtas. 

Trešdien kārtas noslēgumā RFS Valdlaučos cīnīsies ar "Metta" klubu.

Turnīra tabulas galvgalī ar 29 punktiem 12 spēlēs atrodas "Valmiera", 26 punkti 11 un 12 mačos ir RFS un "Liepājai". Aiz pirmā trijnieka ir "Riga" ar 22  punktiem 12 cīņās. Piektajā vietā ar 18 punktiem 11 cīņās ir "Auda", bet aiz tās ar 15 punktiem 12 mačos ir "Daugavpils". 12 punkti 11 dueļos ir "Metta", septiņus punktus 11 cīņās sakrājis "Tukums 2000"/"Telms", trīs 12 spēlēs - "Super Nova", bet divus punktus 11 mačos - Jūrmalas "Spartaks".

2022.gada virslīgā spēlē desmit komandas. Virslīgas čempionātā pagājušajā sezonā pirmo reizi kluba pastāvēšanas vēsturē triumfēja RFS, otrajā vietā ierindojās "Valmiera", bet bronzas godalgas izcīnīja "Liepāja". Tikmēr iepriekšējo trīs sezonu čempionvienība "Riga" ieņēma ceturto vietu.

"Optibet" Nākotnes līgā aizvadītajā sezonā pirmās trīs vietas ieņēma "Auda", "Tukums 2000"/TSS un "Super Nova" komandas, pievienojoties virslīgas klubiem.

Plānots spēles aizvadīt četros apļos no 11. marta līdz 13. novembrim.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi