Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +7 °C
Skaidrs
Otrdiena, 16. aprīlis
Mintauts, Alfs, Bernadeta

Riga papildina sastāvu ar Kamešu

Latvijas futbola komanda Riga pirms šajā nedēļā gaidāmā atbildes mača UEFA Eiropas līgas kvalifikācijas trešajā kārtā, savas rindas papildinājusi Latvijas izlases pussargu Vladimiru Kamešu, vēstīts kluba mājaslapā.

Lai arī futbolists jaunajam klubam pievienojies dažas dienas pirms UEFA Eiropas līgas kvalifikācijas trešās kārtas atbildes spēles, viņš tajā piedalīties nedrīkstēs, bet savu debiju galvaspilsētās komandā, viņš, visticamāk, piedzīvos svētdien spēlē pret dzimto Liepāju.​

Spēlētājs karjeras laikā spilgti spēlējis Latvijas virslīgā, labi cīnījies gan Krievijas Premjerlīgā, gan Nacionālajā līgā, kā arī uzspēlējis Polijas Ekstraklasē.

Kamešs ir Liepājas pilsētas futbola audzēknis. Profesionālās karjeras sākumposmā lielāko daļu laika Kamešs pavadīja Liepājas metalurgā, bet 2010.gadā spēlēja arī Gulbene-2005 rindās.

Zīmīgi, ka 2010. gada sezonā futbolists Gulbenē strādāja kopā ar pašreizējo Riga galveno treneri Mihailu Koņevu un izpilddirektoru Romānu Lajuku. Liepājas metalurgā līdz 2012.gada izskaņai Kamešs nospēlēja gandrīz 90 spēles un guva 25 vārtus.

2013.gadā Kamešs pārcēlās uz Krievijas Premjerlīgas klubu Amkar Perm. Gada laikā šī kluba sastāvā futbolists aizvadīja 17 spēles. 2013./14.gada sezonas otrajā pusē desmit spēles Latvijas futbolists aizvadīja Krievijas Nacionālās līgas vienībā Neftekhimik, kur guva arī vienus vārtus.

Divus gadus vēlāk Kamešs aizvadīja sešas spēles Polijas Ekstraklases vienībā Pogon Szczecin. Pēc tam līdz 2016.gada vasarai viņš spēlēja Liepājā, kur piedalījās 25 spēlēs, guva septiņus vārtus un kļuva par valsts čempionu. Nākamās divas sezonas Kamešs bija viens no Krievijas Nacionālās līgas Enisey līderiem. Divu sezonu laikā futbolists čempionātā nospēlēja 58 spēles un guva 12 vārtus.

2018.gadā septiņās spēlēs Liepājas sastāva Kamešs guva divus vārtus, bet tad atgriezās Krievijas Nacionālajā līgā, vienojoties ar SKA Khabarovsk. 13 spēlēs Habarovskā Kamešam vieni gūti vārti.

Tāpat futbolists 18 spēles aizvadījis arī Latvijas nacionālās izlases kreklā.

Riga ceturtdien Somijas pilsētā Helsinkos aizvadīs UEFA Eiropas līgas kvalifikācijas trešās kārtas atbildes spēli pret vietējo HJK komandu, ar kuru pirmajā tikšanās reizē Rīgā, tika nospēlēts neizšķirti 1:1.

Tikmēr Latvijas virslīgā ar 44 punktiem 21 spēlē kopvērtējuma vadībā ir Riga komanda, bet par trim punktiem mazāk ir 23 cīņas aizvadījušajai RFS. Tālāk ar 34 punktiem 22 spēlēs ir Spartaka komanda, ceturtā ar 31 punktu ir Ventspils, piektajā vietā ar 30 punktiem 22 mačos ir Valmiera Glass/ViA, bet 28 punkti 22 dueļos ir Liepājai. Septītā ar 26 punktiem ir 22 mačos aizvadījusī Jelgava, tālāk ar 24 punktiem 21 duelī seko Daugavpils, bet pēdējā ar 19 punktiem 22 cīņās ir Metta.

(pievienota otrā rindkopa)

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi