Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +2 °C
Apmācies
Otrdiena, 19. marts
Jāzeps, Juzefa

Riga pastiprinās ar Latvijas futbola izlases pussargu Ruginu

Latvijas čempione futbolā Riga pastiprinājusi sastāvu ar Latvijas izlases pussargu Ritvaru Ruginu, kurš iepriekš spēlēja citā pašmāju klubā Ventspils, informē vienība.

Pašlaik 29 gadus vecais Rugins profesionāla futbolista karjeru sāka Ventspilī. Kurzemes kluba sastāvā viņš vispirms spēlēja no 2008. līdz 2011.gadam, divas reizes kļūstot par Latvijas čempionu un vienreiz iegūstot valsts kausa trofeju.

Pēc tam 2012.gada ievadā Rugins devās uz Ukrainu, kur gan nopietnu spēles laiku Mariupoles "Iļičevec" sastāvā izkarot tā arī neizdevās, un pussargs atgriezās Latvijā, kļūstot par Rīgas "Skonto" futbolistu. Galvaspilsētas klubu Rugins pārstāvēja trīs sezonas, esot vienam no komandas līderiem, tomēr Latvijas čempionātā trīs reizes pēc kārtas nācās samierināties ar otro vietu.

Savukārt 2015.gadā Latvijas futbolists atgriezās "Ventspilī", kur spēlēja līdz pagājušā gada beigām. Kurzemes kluba sastāvā Rugins šo gadu laikā nospēlēja vairāk nekā 100 spēles un virslīgā guva sešus vārtus. 2016./2017. gada sezonā pussargs ieguva Latvijas kausa trofeju, toreiz finālā dramatiskā izskaņā pēcspēles sitienos ventspilniekiem pieveicot tieši "Riga" komandu.

Rugins virslīgā kopumā aizvadījis jau vairāk nekā 230 spēles, turklāt viņa kontā ir arī 30 mači Latvijas izlasē.

"Ritvars ir pieredzējis futbolists ar lieliskām cīnītāja īpašībām. Vienmēr ir izcēlies ar savu raksturu un nepiekāpību katrā epizodē. Šāds futbolists mūsu spēlē sniegs papildus agresivitāti. Viņš Latvijas nacionālās izlases līmeņa futbolists. Pēc Rugina pievienošanās pieaugs konkurence laukuma vidusdaļā, lai gan viņš var spēlēt dažādās pozīcijās. Viņam ir vajadzīgās līdera īpašības gan laukumā, gan ģērbtuvē, kas katrā komandā vienmēr ir svarīgi," uzsvēra "Riga" sporta direktors Aleksandrs Romašins.

Tieši pirmdien "Riga" pilnā sastāvā uzsāks treniņus Rīgā, bet 20.janvārī lidos uz pirmo treniņnometni, 11 dienas pavadot Apvienoto Arābu Emirātu galvaspilsētā Abu Dabī un aizvadot pārbaudes spēles ar Krievijas premjerlīgas klubu Samāras "Kriļja Sovetov" un pazīstamo Ķīnas vienību Guandžou "Evergrande".

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi