Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +11 °C
Skaidrs
Pirmdiena, 29. aprīlis
Raimonds, Laine, Vilnis

Riga uzvar Spartaku un iekļūst Latvijas kausa pusfinālā

Latvijas kausa izcīņā futbolā svētdien ceturtdaļfināla mačā uzvaru izcīnīja Riga vienība, kas savā laukumā ar rezultātu 3:1 (1:0) apspēlēja Jūrmalas Spartaks vienību. Vārtus rīdzinieku sastāvā guva serbs Štefans Paničs, Deniss Rakels un Armands Pētersons. Savukārt vienīgos vārtus Jūrmalas komandas rindās guva Mārcis Ošs.

Spēles pirmajā puslaikā rīdzinieki tika pie iespējas izpildīt standartsituāciju, pēc kuras bumbu vārtos 14. minūtē sita Paničs. Serbu futbolistam tas bija pirmais vārtu guvums Riga sastāvā.

Spēles turpinājumā Tomislavs Šaričs kādā no epizodēm rupji kļūdījās piespēlē savā laukuma pusē, kā rezultātā bīstama izdevība radās nikaragviešu futbolistam Arianeram Smitam, kurš gan neizmantoja labu iespēju. Puslaika turpinājumā izdevība dubultot rezultātu bija rīdziniekiem, kad 57. minūtē no tuvas distances Rakels bumbu piespēlēja spēcīgi gar vārtiem, taču neviens to neraidīja vārtos

Otrajā puslaikā Riga izdevās rezultātu palielināt, kad ar precīzu sitienu no kreisās malas izcēlās Rakels. Arī Latvijas uzbrucējam tas bija pirmais vārtu guvums Rīgas kluba rindās. Spēles 89. minūtē Spartaka sastāvā Ošs rezultāta starpību samazināja, sitot bumbu vārtos ar galvu pēc stūra sitiena. Taču savā pēdējā uzbrukumā pēc precīzas Rakela piespēles kompensācijas laika trešajā minūtē bumbu vārtos raidīja Pētersons, pieliekot punktu spēlei.

Vēl svētdien ceturtdaļfināla cīņās tiksies Daugavpils/Progress un Metta/Latvijas Universitāte (LU), savukārt pēdējā pusfināliste tiks noskaidrota pirmdien Kurzemes derbijā, kad Liepāja/Mogo uzņems Ventspils futbolistus.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

RFS futbolisti spraigā derbijā pārspēj Riga komandu

Pašreizējā Latvijas čempione RFS sestdien Tonybet futbola virslīgas pirmā apļa pēdējās, devītās kārtas mačā viesos ar rezultātu 2:1 (1:0) uzveica vicečempioni Riga un pēc uzvaras pār tiešo konkuren...

Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi