Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +4 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 9. maijs
Klāvs, Einārs, Ervīns

Saint-Germain uzvar spēlē, kurā tiesnesis iesper futbolistam

Pie kārtējās uzvaras Francijas futbola čempionāta ietvaros svētdien tika turnīra līdere Parīzes Saint-Germain (PSG), bet šo maču aizēnoja epizode pašās tā beigās, kurā tiesnesis iespēra Nantes komandas spēlētājam.

PSG svētdien izbraukumā ar 1:0 (1:0) pārspēja Nantes vienību, vietējā čempionātā gūstot ceturto uzvaru pēc kārtas.

Vienīgos vārtus šī mača 12.minūtē iesita argentīniešu pussargs Anhels di Marija, kurš izcēlās ar sitienu no soda laukuma vidus.

Tiesa, šīs spēles galvenais notikums risinājās pašās cīņas beigās, kad PSG futbolistu pretuzbrukumā Nantes vienības aizsargs Diego Karlušs skrējienā šķietami paklupināja mača galveno tiesnesi Tonī Šapronu. Uzreiz pēc nokrišanas soģis brazīlietim iespēra pa kāju.

Lai arī Karlušs metās taisnoties, ka tiesnesi paklupinājis netīšām, viņš saņēma otro dzelteno kartīti mačā un tika noraidīts no laukuma.

Savukārt Šaprons futbolistiem esot norādījis, ka tobrīd paslīdējis un Karlušam neesot iespēris apzināti.

PSG rindās ribu problēmu dēļ šajā spēlē nepiedalījās Neimars, kamēr urugvajiešu uzbrucējam Edinsonam Kavani nepieciešami tikai divi vārti, lai pārspētu zviedram Zlatanam Ibrahimovičam piederošo kluba rezultativitātes rekordu.

Tikmēr punktus aizvadītajā nedēļā zaudēja PSG tuvākās sekotājas kopvērtējumā. Pagājušās sezonas čempione Monaco sestdien izbraukumā nospēlēja 0:0 (0:0) ar Montpellier, kamēr Lionas Olympique svētdien savu skatītāju priekšā cīnījās 1:1 (0:1) ar vienu no turnīra vājākajām komandām Angers.

Savukārt vadošo trijniekam pietuvojusies Marseļas Olympique, kas sestdien izbraukumā ar 3:0 (2:0) pārspēja Stade Rennais futbolistus.

Sestdien pie punkta tika arī turnīra pastarīte Metz, kuras sistēmā ir latviešu pussargs Jānis Ikaunieks. Šī komanda izbraukumā nospēlēja 1:1 (0:1) ar Dijon, neizšķirtu viesiem izraujot pamatlaika priekšpēdējā minūtē.

Tiesa, Metz galvenais treneris Frederiks Hancs ar Ikaunieku nerēķinās, turklāt latvietis tuvākajā laikā gatavojas pārbaudīties Ungārijas klubā Ferencvaros.

Francijas čempionāta kopvērtējumā PSG ar 53 punktiem 20 spēlēs ir pirmajā vietā, kamēr Monaco un Lionas Olympique iekrājušas par 42 punktiem, bet 41 punkts ir Lionas Olympique kontā.

 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi