Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +17 °C
Skaidrs
Sestdiena, 27. aprīlis
Tāle, Raimonda, Raina, Klementīne

Sevilla zaudējums mazākumā un atvadas no Čempionu līgas; Arsenal un PSV iekļūst play-off

Spānijas futbola klubs Sevilla trešdien savā laukumā pēc palikšanas mazākumā zaudēja divu vārtu pārsvaru, cieta zaudējumu Čempionu līgas B grupas mačā un zaudēja cerības kvalificēties turnīra izslēgšanas cīņām, bet Londonas Arsenal savā laukumā svinēja graujošu uzvaru, nodrošinot pirmo vietu grupā un kopā ar Eindhovenas PSV iekļūstot izslēgšanas spēļu turnīrā.

"Sevilla" (Spānija) mājās ar 2:3 (1:0) piekāpās Nīderlandes vienībai Eindhovenas PSV.

Spānijas klubs ar Serhio Ramosa vārtiem 24.minūtē un Jusefa en Nesiri "golu" 47.minūtē panāca 2:0 vadību.

Spēles gaitu mainīja Lukasa Okamposa četru minūšu laikā saņemtās divas dzeltenās kartītes, 66.minūtē atstājot komandu mazākumā.

68.minūtē vārtus guva Ismaels Saibari, 81.minūtē bumbu savos vārtos raidīja Nemanja Gudeljs, un mača kompensācijas laika otrajā minūtē uzvaras vārtus guva Rikardo Pepi.

Otrā grupas cīņā trešdien Londonas "Arsenal" ar 6:0 (5:0) sagrāva Francijas "Lens".

Vārus guva Kajs Havercs, Gabriels Žezuss, Bukajo Saka, Gabriels Martinelli, Martins Ēdegors un Žoržinju ar 11 metru soda sitienu.

Pēc piecām spēļu kārtām "Arsenal" ir 12 punkti, PSV - astoņi punkti, "Lens" - pieci punkti, bet "Sevilla" ir sakrājusi divus punktus un pēdējā mačā var pacīnīties vien par vietu UEFA Eiropas līgas izslēgšanas turnīrā.

Madrides "Real" futbolisti trešdien savā laukumā pārspēja "Napoli" UEFA Čempionu līgas C grupas spēlē, nodrošinot pirmo vietu grupā, bet otrā spēlē Bragā tika fiksēts neizšķirts.

"Real" ar 4:2 (2:1) pieveica "Napoli".

Džovanni Simeone gan devītajā minūtē vadībā izvirzīja Itālijas klubu, uz ko mājinieki atbildēja ar 12 minūšu laikā gūtiem Rodrigu un Džūda Belinghema vārtiem.

Neapoles futbolisti 47.minūtē neizšķirtu panāca ar Franka Angisā sitienu, bet mājinieki ar 84.minūtē gūtajiem Niko Pasa un mača kompensācijas laika ceturtajā minūtē gūtajiem Hoselu vārtiem nodrošināja pirmo vietu grupā.

"Braga" mājās spēlēja 1:1 (0:1) ar Berlīnes "Union".

Jau 30.minūtē mājiniekus mazākumā atstāja centrālais aizsargs Siku Niakatē, un 42.minūtē vairākumu izmantoja Vācijas galvaspilsētas klubs, vadībā izvirzoties pēc precīza Robina Gozensa sitiena.

Tomēr mājinieki spēja atspēlēties, 51.minūtē izlīdzinājumu panākot Alvaro Džalo.

C grupā "Real" piecos mačos ir sakrājis 15 punktus, "Napoli" ar septiņiem punktiem ir otrā, "Braga" izcīnījusi četrus punktus, bet "Union" ir divi punkti.

Vietu izslēgšanas spēlēs jau nodrošinājušie Sansevastjanas "Real Sociedad" futbolisti trešdien savā laukumā un Milānas "Inter" izbraukumā spēlēja neizšķirti UEFA Čempionu līgas D grupas mačos.

"Real Sociedad" mājās spēlēja 0:0 ar Austrijas "Salzburg".

Otrā grupas mačā Milānas "Inter" viesos spēlēja 3:3 (0:3) ar Lisabonas "Benfica".

Pirmajā puslaikā pusstundas laikā "hat-trick" sakrāja mājinieks Žuāns Mariu, bet otrajā puslaikā visiem 22 minūšu laikā neizšķirtu panāca Marko Arnautovičs, Davide Fratezi un Aleksis Sančess ar 11 metru soda sitienu.

D grupā pēc piecām spēlēm pa 11 punktiem ir "Real Sociedad" un "Inter", "Salzburg" tikusi pie četriem punktiem, bet "Benfica" trešdien guva pirmo punktu.

Mančestras "United" futbolisti trešdien izbraukumā spēlēja neizšķirti UEFA Čempionu līgas A grupas mačā, joprojām ieņemot pēdējo vietu grupā.

Mančestras "United" izbraukumā spēlēja 3:3 (1:2) ar Stambulas "Galatasaray".

Viesi astoņu minūšu laikā guva divus vārtus, ar Alehandro Garnačo un Brunu Fernandeša gūtajiem vārtiem 18.minūtē panākot 2:0.

Hakims Ziješs 29.minūtē vienus vārtus atspēlēja, bet 55.minūtē Skots Maktominejs atjaunoja divu vārtu pārsvaru - 3:1.

Mājinieki punktu guva ar spēlē otriem Ziješa gūtajiem vārtiem 62.minūtē un Kerema Akturkoglu vārtiem pēc Ziješa piespēles 71.minūtē.

Vēl trešdien šajā grupā Minhenes "Bayern" ar "Kobenhavn" spēlē rezultāts netika atklāts.

A grupā "Bayern" ir izcīnījusi 13 punktus, "Galatasaray" un "Kobenhavn" guvušas pa pieciem punktiem, bet "United" ir četri punkti.

Čempionu līgas pamatturnīrā spēlē 32 komandas. Katras apakšgrupas divas labākās komandas iekļūs astotdaļfinālā, bet trešo pozīciju ieguvējas sezonu turpinās UEFA Eiropas līgas izslēgšanas turnīrā.

Čempionu līgas fināls 2024.gada 1.jūnijā notiks Vemblija stadionā Londonā.

Pagājušajā sezonā par Čempionu līgas uzvarētājiem kļuva Mančestras "City", kas Stambulā ar 1:0 pārspēja Itālijas klubu Milānas "Inter", pirmo reizi uzvarot šajās sacensībās.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi