Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +18 °C
Skaidrs
Otrdiena, 14. maijs
Elfa, Elvita, Aivita, Krišjānis

Skonto stadionu varētu atpirkt projekta attīstītājs Indriksons

Izsolē izlikto Skonto stadionu varētu iegādāties pats projekta attīstītājs Guntis Indriksons, pirmdien vēsta laikraksts Dienas Bizness.

"Skaidrs, ka Skonto stadions tiks pārdots, un es pats vien to atpirkšu. Uzskatu, ka man tas ir jādara, ņemot vērā, ka savulaik esmu šo projektu radījis, attīstījis, ieguldījis tajā līdzekļus, ņemot lielus kredītus," laikrakstam atzinis Indriksons. Viņš arī pauda, ka pašreiz vēl nav īstais laiks to darīt un iegādes darījums varētu notikt pēc sešiem līdz astoņiem mēnešiem.

Indriksons uzskata, ka adekvāta summa par šo darījumu būtu astoņi līdz desmit miljoni eiro, bet banka Reverta jau paziņojusi, ka izsoles sākumcena (12,5 miljoni eiro) samazināta netiks.

Plānotā Skonto stadiona izsole pagājušajā nedēļā nenotika, jo neviens investors tai neģistrējās un neiemaksāja nepieciešamo drošības naudu. Lai pieteiktos izsolē, investoriem bija nepieciešams reģistrēties, pārskaitot tās rīkotāja SIA NIF Projekts 5 norēķinu kontā nodrošinājuma naudu jeb 10% no nekustamā īpašuma noteiktās vērtības. Skonto stadiona gadījumā tie ir 1,25 miljoni eiro. 

Diena.lv jau vēstīja, ka gadījumā, ja Skonto stadions nonāktu ar futbolu nesaistīta investora īpašumā, Latvijas futbola izlasei rastos lielas problēmas ar mājas spēļu aizvadīšanu. Izskanējušas pat versijas, ka pretinieki būtu jāuzņem kādā no kaimiņvalstīm.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi