Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +11 °C
Skaidrs
Sestdiena, 27. aprīlis
Tāle, Raimonda, Raina, Klementīne

Valmieras futbolisti uzvar Salaspilī un saasina cīņu par trešo vietu

Valmieras komanda svētdien Optibet futbola virslīgas 33.kārtas mačā viesos ar rezultātu 2:0 (2:0) pārspēja Salaspils Super Nova vienību, saasinot cīņu par trešo vietu.

"Valmieras" labā vārtus guva Fražs Kermani un Gustāvu Silva.

Pirms sezonas pēdējām trīs spēlēm "Valmierai" un "Audai" ir vienāds punktu skaits kopvērtējuma tabulā un arī savstarpējos mačos, taču labāka gūto un zaudēto vārtu starpība ir valmieriešiem.

Pirmā puslaika vidū "Valmieras" pussargs Meisa Djops tika klupināts soda laukumā un uz "Super Nova" vārtiem tika nozīmēta "pendele". 11 metru soda sitienu izpildīja Kermani, tunisietim 25.minūtē panākot 1:0. Pirmā puslaika pēdējā minūtē Gustāvu Silva bija pirmais pie pretinieku bloķētās bumbas un nostiprināja valmieriešiem vadību.

Pamatlaika priekšpēdējā minūtē spēlē iesaistījās Džibrils Gejs, kurš bija "Valmieras" uzbrukuma līderis sezonas sākumā, piecos mačos gūstot četrus vārtus, taču viņa produktīvo sniegumu pārtrauca krustenisko saišu trauma 11.aprīlī, kas bija iepriekšējā reize, kad senegālietis devās laukumā.

Pēc pāris minūtēm Gejs bija tuvu tam, lai atgriešanās spēlē gūtu vārtus, taču viņa sistā bumba trāpīja pa stabu.

Jau ziņots, ka "Jelgavas" komanda svētdien viesos ar rezultātu 1:0 pārspēja "Metta" vienību, kurai zaudējums sarežģīs cīņu par pārspēļu zonas pamešanu.

Sestdien RFS futbolisti Jūrmalā ar 5:4 pieveica "Tukums 2000"/"Telms", "Liepāja" mājās spēlēja 1:1 ar "Audu", bet "Riga" viesos pārspēja "Daugavpili" ar 2:0.

Turnīra tabulas galvgalī pēc 33 spēlēm ar 83 punktiem ir "Riga", kurai ar 80 punktiem seko RFS. Pa 49 punktiem guvušas "Valmiera" un "Auda", bet 45 punktus ir sakrājusi "Liepāja". 39 punktus guvusi "Jelgava", 34 punkti ir "Tukums 2000"/"Telms" un 33 punkti - "Daugavpilij", bet "Metta" sakrājusi 30 punktus un Salaspils "Super Nova" - 13 punktus.

Iepriekšējā sezonā pirmo reizi vēsturē par čempioniem kļuva valmierieši, sudrabu izcīnīja "Riga", bet bronzu - RFS, kamēr Latvijas kausa izcīņā uzvarēja "Auda".

Čempions noskaidrosies pēc četros riņķos aizvadītām 36 spēļu kārtām. Kopumā notiks 180 spēles.

2023.gada sezonā Latvijā pirmo reizi tiek izmantota video tiesneša asistenta (VAR) sistēma.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Balcers: NHL no tevis rezultātu prasa katru dienu

Nacionālā hokeja līga ir bizness, tur no spēlētājiem rezultātu prasa katru dienu. Ja sanāk garāki tukšie posmi, uzreiz notiek rūpīga analīze, plašā intervijā Sporta Avīzes aprīļa numurā pastāstīja L...

Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi