Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +10 °C
Daļēji saulains
Piektdiena, 26. aprīlis
Rūsiņš, Sandris, Alīna

Ventspils futbolisti uzvar RFS komandu un saasina cīņu par čempionu titulu

Ventspils komandas futbolisti sestdien SynotTip Latvijas futbola virslīgas 20.kārtas centrālajā spēlē savā laukumā ar 2:0 (1:0) uzvarēja RFS vienību, saasinot cīņu par čempionu titulu.

Mājiniekiem vārtus guva nigērietis Tosins Aijeguns, kurš 20.minūtē atklāja rezultātu, bet pārsvaru 86.minūtē dubultoja Džuli Mandžgaladze.

Ventspils komandai spēles sākumā piederēja pārsvars, kas vainagojās ar skaistiem Aijeguna gūtiem vārtiem. Spēle notika ātrā tempā, arī viesiem izveidojot pāris labas iespējas, taču teicams mājinieku vārtos bija Vitālijs Meļņičenko.

Savukārt otrajā puslaikā pārsvars bija RFS vīriem, taču Ventspils ātrā pretuzbrukumā spēja pārsvaru dubultot, kad pretinieku atsisto bumbu 86.minūtē no gaisa vārtu tīklā raidīja Mandžgaladze.

Tiesa RFS komandas izredzes uz atspēlēšanos vēl pirms tam mazinājās pēc Aleksandra Fertova otrā nopelnītā brīdinājuma, rīdziniekiem paliekot mazākumā.

Ventspils un RFS aizvadīja trešo savstarpējo spēli šosezon, līdz šim mačam labākai bilancei esot rīdziniekiem. Pirmais šīs sezonas savstarpējais mačs noslēdzās 1:1, bet otrajā ar 3:1 uzvarēja RFS.

Jau ziņots, ka augusta pirmajā pusē Ventspils vienību pameta šī brīža joprojām labākais turnīra vārtu guvējs Adeleki Akinjemi, kurš izcēlās ar 13 precīziem sitieniem, kamēr RFS sastāvā Maksims Marusičs ar desmit vārtiem ir otrs rezultatīvākais spēlētājs.

Vēl sestdien virslīgā tiekas Jūrmalas Spartaks un Liepāja/Mogo. Savukārt plkst.17 Riga savās mājās spēkosies pret Valmiera Glass/Vidzemes augstskola (ViA) un pēdējā cīņā plkst.19 Metta/Latvijas Universitāte (LU) Rīgā spēkosies pret Jelgavu.

Virslīgas kopvērtējuma galvgalī ar 43 punktiem 19 spēlēs ir RFS un Riga futbolisti, kamēr trešā ar 40 punktiem 20 mačos ir Ventspils. Aiz labāko trijnieka ar 32 punktu 18 mačos atrodas Spartaks, bet par vienu punktu atpaliek Liepāja/Mogo.

Savukārt 14 punktus 19 cīņās iekrājusi Jelgava, desmit punkti 19 dueļos ir Metta/LU vienībai, bet divi punkti ir Valmiera Glass/ViA futbolistiem, kuri aizvadījuši 18 spēles.

Šajā sezonā astoņas virslīgas komandas aizvadīs četrus apļus, tādējādi kopumā katra nospēlēs pa 28 mačiem. Sezona noslēgsies 10.novembrī.

Pirms šīs sezonas turnīra rīkotāji noslēdza 2+1 gadu sadarbību ar Best4Sport TV kanālu, kas tādējādi pārraidīs virslīgas mačus, kā arī katrā centrālajā kārtas mačā ir studija.

Iepriekšējā sezonā Jūrmalas Spartaks otro gadu pēc kārtas izcīnīja valsts čempionu titulu, aiz sevis atstājot Liepāja/Mogo vienību, kamēr trešā palika Riga.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi