Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +7 °C
Apmācies
Ceturtdiena, 25. aprīlis
Līksma, Bārbala

Agvero ar hat-trick nodrošina Mančestras City svarīgu uzvaru pār Arsenal

Trīs vārtus jeb hat-trick gūstot argentīnietim Serhio Agvero, Mančestras City komanda svētdien Anglijas premjerlīgas mačā savā laukumā ar rezultātu 3:1 (2:1) uzvarēja Londonas Arsenal.

Agvero spēles rezultātu atklāja jau šī mača 48.sekundē, turklāt viņš ar vārtiem pirmajā minūtē izcēlās jau otrajā premjerlīgas spēlē pēc kārtas.

Tiesa, tikai desmit minūtes vēlāk "Arsenal" futbolists Lorāns Kosjeļni, bet īsi pirms pirmā puslaika beigām Agvero atjaunoja vadību mājiniekiem. Argentīnietis bija rezultatīvs arī otrajā puslaikā, kad viņš sev noformēja "hat-trick".

"Arsenal" komanda pie uzvaras nav tikusi jau sešās premjerlīgas izbraukuma spēlēs pēc kārtas.

Londonas kluba neveiksmes svētdien par labu nāca arī otram Mančestras klubam "United", kas izbraukumā ar 1:0 (1:0) uzvarēja Lesteras "City" un turnīra tabulā apsteidza tieši "Arsenal" futbolistus.

Vienīgos vārtus pēc lieliskas Pola Pogbā piespēles jau devītajā minūtē iesita Markuss Rešfords, bet otrajā puslaikā viesi no Mančestras daudz paļāvās uz sava spāņu vārtsarga Davida de Heas meistarību.

Zīmīgi, ka pēc norvēģu speciālista Ūles Gunnara Sūlšēra stāšanās pie komandas stūres Mančestras "United" nav zaudējusi jau desmit spēlēs pēc kārtas - deviņas uzvaras un viens neizšķirts.

Savukārt sestdien uzvaru guva Totenhemas "Hotspur", kas savā laukumā ar 1:0 (0:0) apspēlēja Ņūkāslas "United", izšķirošos vārtus septiņas minūtes pirms pamatlaika beigām gūstot Honmiņam Sonam.

Tikmēr citā sestdienas spēlē Londonas "Chelsea" ar 5:0 (2:0) savu skatītāju priekšā sagrāva Hadersfīldas "Town". Pa diviem vārtiem uzvarētāju sastāvā izcēlās Gonsalo Igvains un Edens Azārs.

Anglijas premjerlīgas kopvērtējuma vadībā ar 61 punktu 24 mačos ir "Liverpool", kamēr Mančestras "City" kontā ir 59 punkti 25 spēlēs. Trešā ar 57 punktiem ir Totenhemas "Hotspur", kamēr tai ar 50 punktiem seko Londonas "Chelsea". Savukārt piektā tagad ar 48 punktiem ir Mančestras "United", kas par punktu apsteidz Londonas "Arsenal".

 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Nebaidīties izaicinājuma

Sesks: "Pašreizējā situācijā būtu neprātīgi izvirzīt mērķus rezultātu ziņā".

Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi