Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +16 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 2. maijs
Sigmunds, Zigismunds, Zigmunds

Anglija pirms debijas UEFA Nāciju līgā paliek bez Stērlinga

Anglijas premjerlīgas komandas Mančestras City futbolists Rahīms Stērlings nevarēs palīdzēt Anglijas izlasei pirmajā UEFA Nāciju līgas spēlē.

Anglijai pirmā cīņa paredzēta pret Spāniju, kam sekos pārbaudes mačs pret Šveici. Stērlings bija 23 valstsvienības spēlētāju sarakstā, taču muguras savainojuma dēļ viņš šajos mačos nepiedalīsies.

Izlases galvenais treneris Gerets Sautgeits paziņojis, ka nemeklēs Stērlinga aizvietotāju, komandai paliekot ar 22 futbolistiem.

Pirmā spēle Nāciju līgā Anglijai, kas Pasaules kausa izcīņā ieguva ceturto vietu, paredzēta sestdien Vemblija stadionā, taču nākamās nedēļas otrdienā angļi aizvadīs pārbaudes maču pret Šveici.

Vēl Nāciju līgas grupā Anglija cīnīsies pret Pasaules kausa otrās vietas ieguvēju Horvātiju, šai spēlei risinoties 12.oktobrī.

Aģentūra LETA jau ziņoja, ka savainojuma dēļ Nāciju līgas pirmajās spēlēs nepiedalīsies Pasaules kausa ieguvējas Francijas kapteinis Igo Lorī, kuram arī ir savainojums.

Nāciju līga nedaudz ietekmēs arī 2020.gada Eiropas čempionāta kvalifikāciju, kas līdz ar to sāksies 2019.gada martā nevis šī gada septembrī. Šoreiz finālturnīrs ar 24 dalībniecēm notiks uzreiz 13 valstīs, tāpēc neviena no rīkotājvalstīm nesaņemts automātisku ceļazīmi.

Finālturnīram 20 izlases kvalificēsies pēc kvalifikācijas grupu turnīra, kamēr vēl četras tiks noskaidrotas starp 16 valstsvienībām, kuras uzvarējušas savās Nāciju līgas grupās. Katras divīzijas ietvaros līdz ar to sacentīsies četras labākās vienības, uzvarētājai iegūstot ceļazīmi uz Eiropas čempionātu. Tāpēc ir skaidrs, ka finālturnīrā iekļūs vismaz viena izlase no D divīzijas.

Anglija spēlēs nomināli spēcīgākajā A divīzijā, kamēr Latvijas valstsvienība cīnīsies vājākajā D divīzijā.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Gudļevskis ceturtdien pievienosies Latvijas izlasei

Vārtsargs Kristers Gudļevskis papildinās Latvijas vīriešu hokeja izlases rindas ceturtdien, bet no trešdienas kopā ar valstsvienību vairs netrenējas vārtsargs Ivars Punnenovs un uzbrucējs Toms Anders...

Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi