Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +2 °C
Apmācies
Piektdiena, 19. aprīlis
Vēsma, Fanija

Ar Verpakovska, Gorkša un Pahara dalību Liepājā tiks aizvadīta Latvijas un Krievijas futbola leģendu spēle

Ar tādu spēlētāju kā Māra Verpakovska, Kaspara Gorkša un Mariana Pahara līdzdalību 10.augustā Liepājā tiks aizvadīta Latvijas un Krievijas futbola leģendu spēle, aģentūru LETA informēja mača rīkotāji.

Mačs notiks Liepājā esošajā stadionā Daugava plkst.19, Latvijas futbola leģendu izlasei spēkojoties pret šāda veida Krievijas komandu.

Latvijas komandas rindās būs liela daļa no tiem spēlētājiem, kuri piedalījās 2004.gada Eiropas čempionāta finālturnīrā, bet šāds mačs tiks aizvadīts, pateicoties Krievijas futbola leģendu izlases uzaicinājumam.

Latvijas izlases sastāvā šajā mačā bez Verpakovska, Gorkša un Pahara būs arī tādi spēlētāji kā Viktors Dobrecovs, Andrejs Prohorenkovs, Igors Stepanovs, Aleksandrs Cauņa, Mihails Zemļinskis, Aleksandrs Koliņko, Vits Rimkus, Arturs Zakreševskis, Oļegs Blagonadeždins, Aleksandrs Isakovs un Oskars Kļava, kā arī citu paaudžu leģendas.

Daudzi no futbolistiem, kuri piedalījās Eiropas čempionātā, tā arī nav nospēlējuši savu atvadu spēli Latvijas skatītājiem.

Komandu cīņā vedīs ilggadējais Latvijas futbola izlases galvenais treneris Aleksandrs Starkovs.

Tikmēr Krievijas izlases sastāvā spēlēs tādi futbolisti kā Jevgeņijs Aldoņins, Dmitrijs Hļestovs, Mihails Sinovjevs, Mihails Besastnihs, Aleksejs Meļošins, Eriks Koragins, Igors Gavriļins, Aleksejs Hodikins, Valerijs Ļihobabenko, Mihails Jefimovs, Igors Timofejevs, bet komandas treneris būs Aleksandrs Mostovojs.

Biļetes uz šo maču iespējams iegādāties Biļešu servisa kasēs un mājaslapā, kā arī Circle K degvielas uzpildes stacijās. Biļešu cena iepriekšpārdošanā ir pieci eiro, bet spēles dienā - septiņi eiro.

 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi