Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +17 °C
Skaidrs
Sestdiena, 27. aprīlis
Tāle, Raimonda, Raina, Klementīne

Argentīnas futbola izlase PK kvalifikācijas mačā viesos pieveic Brazīlijas

Argentīnas futbola izlase 2026.gada Pasaules kausa kvalifikācijas mačā otrdien viesos ar 1:0 (0:0) pārspēja Brazīlijas valstsvienību, sagādājot tai jau trešo zaudējumu pēc kārtas.

Principiālā dueļa vienīgos vārtus pēc stūra sitiena izspēles 63.minūtē ar galvu guva Nikolass Otamendi.

Fanu izraisīto nekārtību tribīnēs dēļ spēles sākums "Maracana" stadionā aizkavējās par pusstundu, Argentīnas izlasei pat uz 22 minūtēm pametot laukumu.

Arī laukumā pirmajā puslaikā bija daudz asumu un mājinieki tika pie trim dzeltenajām kartītēm, kamēr vārtu rāmī abas komandas izpildīja tikai vienu sitienu.

Otrajā puslaikā iniciatīvu ieguva mājinieki, taču savas izdevības neizmantoja, kamēr 63.minūtē Pasaules kausa ieguvējiem panākumu nodrošināja Otamendi.

Turpinājumā Brazīlijas izlasei vairs ļoti labu vārtu gūšanas iespēju nebija, bet 81.minūtē komandu mazākumā atstāja Žoelintons, kurš saņēma sarkano kartīti par sitienu pretiniekam.

Citā Dienvidamerikas zonas (CONMEBOL) kvalifikācijas turnīra mačā Urugvajas izlase ar 3:0 (2:0) savā laukumā pieveica Bolīviju.

Divus vārtus uzvarētāju rindās guva Darvins Nunjess, bet reizi vārtos bolīvieši iesita paši.

Bez zaudējumiem kvalifikācijā turpina spēlēt Kolumbijas izlase, kas otrdien viesos ar 1:0 (1:0) pārspēja Paragvaju. Vienīgos vārtus spēles 11.minūtē realizējot 11 metru soda sitienu guva Rafaels Borre.

Ar trim panākumiem un trim neizšķirtiem kolumbieši ir vienīgie, kas kvalifikācijas turnīrā nav izjutuši zaudējuma rūgtumu.

Uzvaru otrdien izcīnīja arī Ekvadoras izlase, kas savās mājās, pateicoties Anhela Menas gūtajiem vārtiem, ar 1:0 (1:0) apspēlēja Čīles valstsvienību. Savukārt Peru un Venecuēlas mačs noslēdzās neizšķirti 1:1 (1:0). Mājiniekus peruāņus pirmajā puslaikā vadībā izvirzīja Jošimars Jotuns, bet izlīdzinājumu viesiem panāca Džefersons Savarino.

Dienvidamerikas kvalifikācijas grupas kopvērtējumā pēc sešām kārtām līderi ar 15 punktiem ir pasaules čempioni argentīnieši, kuriem ar 13 punktiem seko Urugvaja un ar 12 - Kolumbija. Ceturtie ar deviņiem punktiem ir Venecuēla, piektie ar astoņiem punktiem ir Ekvadora, kurai trīs punkti atņemti par pārkāpumiem, bet brazīlieši ar septiņiem punktiem ieņem vien sesto vietu desmit komandu konkurencē.

Nākamās divas kārtas CONMEBOL kvalifikācijā tiks aizvadītas vien 2024.gada septembrī.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi