Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +3 °C
Apmācies
Otrdiena, 19. marts
Jāzeps, Juzefa

Argentīnas futbolists Ikardi paraksta četru gadu līgumu ar PSG

Parīzes Saint-Germain ir parakstījusi līgumu uz četriem gadiem ar Argentīnas valstsvienības un Milānas Inter spēlētāju Mauro Ikardi, svētdien paziņoja abi klubi.

Parīzes vienība izmantoja līgumā paredzēto iespēju iegādāties uzbrucēju, kuru iepriekš "Inter" "Saint-Germain" klubam bija izīrējis.

Ikardi pievienojās "Saint-Germain" šosezon un pārsteidza ar 20 vārtu guvumiem 31 spēlē, pirms tika apturētas spēles Francijas virslīgā "Ligue 1" un viņa pārstāvētais klubs kronēts par čempionu koronavīrusa pandēmijas dēļ.

"Parīzes "Saint-Germain" ar prieku paziņo par pilnvērtīgu vienošanos ar Mauro Ikardi pēc viņa īrēšanas no Milānas "Inter" 2019./2020.gada sezonā," teikts Francijas kluba paziņojumā.

Ikardi, kuram Argentīnas izlases rindās ir astoņas aizvadītas spēles un kur rīcībā ir arī Itālijas pase, ir parakstījis četru gadu līgumu līdz 2024.gada 30.jūnijam

Ņemot vērā pašreizējo ekonomisko situāciju, Francijas čempioniem izdevās samazināt samaksu par futbolistu līdz "zem 60 miljoniem eiro" pretstatā sākotnēji pieprasītajiem 70 miljoniem eiro, raksta Francijas un Itālijas sporta prese.

Šis ir pirmais nozīmīgais spēlētāju transfērs Eiropā kopš krīzes, kas saistīta ar Covid-19 pandēmiju.

27 gadus vecā Ikardi pieņemšana darbā varētu signalizēt par kluba vēsturē labākā vārtu guvēja 33 gadus vecā Urugvajas uzbrucēja Edinsona Kavani aiziešanu, viņa līguma termiņam beidzoties 30.jūnijā.

Ikardi debijas sezona Parīzes klubā, iespējams, vēl nav beigusies, jo vēl jāpabeidz Čempionu līgas spēles, kas, iespējams, notiks augustā.

"Inter" pateicas Ikardi "par sešām sezonām, kuras viņš pavadīja kopā ar mums, un novēlam viņam visu labāko viņa turpmākajā profesionāļa karjerā".

Spēlētājs pievienojās "Inter" no cita Itālijas kluba "Sampdoria" 2013.gadā un komandas labā guva 124 vārtus.

Tomēr, neskatoties uz to, ka viņš divreiz bija A sērijas rezultatīvākais spēlētājs 2015. un 2018.gadā, Itālijā viņam tā arī neizdevās izcīnīt nevienu trofeju. 2018./2019.gada sezonā strīdīgā situācijā viņam tika atņemts komandas kapteiņa apsējs, un ilgi viņam netika ļauts pat trenēties kopā ar komandu, pret ko futbolists sāka cīnīties ar juridiskiem līdzekļiem.

Augusta beigās "Inter" viņu izīrēja Parīzes vienībai pēc tam, kad par Milānas kluba treneri šosezon kļuva itāļu treneris Antonio Konte.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Izcīnītas papildu vietas

Latvijas Biatlona federācijas ģenerālsekretārs Juris Pīpkalējs: "Komandas sastāvs nākamsezon, visticamāk, nemainīsies."

Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi