Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +5 °C
Daļēji saulains
Piektdiena, 26. aprīlis
Rūsiņš, Sandris, Alīna

Atlaistais Konte grasās sūdzēt tiesā Chelsea

No galvenā trenera amata atlaistais itāļu speciālists Antonio Konte grasās sūdzēt tiesā Anglijas futbola premjerlīgas klubu Londonas Chelsea, vēsta vairāki britu mediji.

Aģentūra LETA jau ziņoja, ka Chelsea šomēnes pēc divu gadu darba atlaida 48 gadus veco Konti, bet viņa vietā tika pieņemts cits itālis Mauricio Sarri.

Pirms diviem gadiem Konte ar Londonas klubu noslēdza trīs gadu līgumu, pirmajā sezonā aizvedot vienību līdz premjerlīgas titulam, taču iepriekšējā sezonā komanda palika vien piektajā vietā, nespējot kvalificēties UEFA Čempionu līgai.

Zīmīgi, ka vēl šovasar pirmssezonas sagatavošanās posma ievadā Konte atgriezās vadīt Chelsea komandu, tomēr drīz vien tika atlaists, kas speciālistu pamatīgi saniknojis.

Par Kontes atlaišanu tika runāts jau iepriekšējā sezonā, jo bija pasliktinājušās viņa attiecības ar Chelsea īpašnieku Romānu Abramoviču. Itālis netika atlaists uzreiz, bet tikai 55 dienas pēc Anglijas Futbola asociācijas (FA) kausa fināla, kurā tika gūt panākums pret Mančestras United.

Tiek ziņots, ka par atlaišanu pirms līguma beigām Konte saņēmis deviņus miljonus mārciņu (desmit miljonus eiro), tomēr tagad ir informācija, ka speciālists par sava tēla un karjeras bojāšanu sūdzēs Chelsea tiesā.

Līdz ar to drīzumā varētu sākties cīņa starp abu pušu advokātiem, turklāt tiek norādīts, ka galveno treneru vietas visos vadošajos Eiropas klubos jau ir aizņemtas, kas speciālistam tagad liek būt dīkstāvē.

Kontes iegūšanā šovasar ieinteresēts esot bijis Spānijas grands Madrides Real, kā arī pirms dažiem mēnešiem pastāvēja varbūtība, ka viņš varētu atgriezties pie Itālijas izlases stūres, tomēr šis scenārijs nepiepildījās.

Konte savas karjeras laikā vadījis tādas vienības kā Turīnas Juventus un Itālijas nacionālo izlasi, kuru 2016.gada Eiropas čempionātā aizveda līdz ceturtdaļfinālam.

 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi